Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (41)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.
ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія Укоопспілки; Львівська комерційна академія Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58129
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА338600
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА363772
Собко, Анна Борисівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА299745
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА584951

Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-X

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА576690

Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. - ISBN 966-548-070-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)

Видання зберігається у :

8.
РА372966
Марцин, Тетяна Олександрівна.
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торговельно-екон. ун-т. - К., 2010. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС122236
Марцин, Тетяна Олександрівна.
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марцин Тетяна Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 145, [81] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 131-145.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА391648
Палько, Наталія Степанівна.
Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія; Укоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС130644
Палько, Наталія Степанівна.
Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Палько Наталія Степанівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 159-201.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :

12.
РА406389
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА432631
Бойдуник, Роксолана Миколаївна.
Поліпшення споживних властивостей тортів на вафельній основі з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бойдуник Роксолана Миколаївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА437645
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна.
Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Звягінцева-Семенець Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС138128
Собко, Анна Борисівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2009. - 190, 27, 5, 29, 4, 25, [73] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 173-190.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА864764
   Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-9 
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського