Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-642<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.
ВС32972

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 1998. - 656 с. - ISBN 966-539-134-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВС33917

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2000. - 848 с. - ISBN 966-539-170-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович (авт.-розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА598017

Збірник рецептурних страв (технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення: альгінат натрію, еламін, зостера, спіруліна, пектин, кріопорошки, висівки пшеничні, зародки пшениці, продукти ЄСО, чорний харчовий альбумін [Текст] / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; заг. кер. розробкою М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. - 270 с. - ISBN 966-95521-8-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І. (заг. кер. розробкою.); Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВС34825

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2001. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС37476

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2003. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВС37716

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2003. - 847 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович (авт.-розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС39826

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; розроб. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : Книга, 2004. - 428 с. - ISBN 966-8314-08-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І (розроб.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС39806

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2005. - 656 с. - ISBN 966-539-209-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВС43865

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2007. - 848 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович (авт.-розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВС45207

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2007. - 656 с.: табл. - ISBN 966-539-209-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВС40716

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громад. харчування всіх форм власності / авт.-розроб. О. В. Шалимінов [та ін.]. - К. : А.С.К., 2005. - 847 с. - ISBN 966-8291-17-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович (авт.-розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СО26982

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності. - 2-ге вид., доп. - Х. : Фактор, 2006. - 784 с. - (Бібліотека "Фактора"). - ISBN 966-312-214-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС46031

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий общественного питания / авт.-сост. А. И. Здобнов [и др.]. - К. : А.С.К., 2008. - 656 с. - ISBN 978-966-539-538-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВС52787

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : для п-в громад. харчування всіх форм власності / [авт.-розроб.: О. В. Шалимінов та ін.]. - К. : А.С.К. : Ігнатекс-Україна, 2012. - 847 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-4-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович (розроб.); Дятченко, Тамара Павлівна (розроб.); Кравченко, Людмила Олександрівна (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВС53026

Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства [Текст] / [авт.-сост. А. М. Беляева]. - 2-е изд., испр. - К. : А. С. К. : Игнатекс-Украина, 2012. - 1247 с. : табл. - Бібліогр.: с. 1213. - 500 прим. - ISBN 978-966-97049-6-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Беляева, Алла Михайловна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВС54035

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : для предприятий обществ. питания / [авт.-сост.: А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко]. - К. : Арий, 2012. - 679 с. : табл. - 2000 прим. - ISBN 978-966-498-183-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (сост.); Цыганенко, Виктор Алексеевич (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
Онищенко О. С. ВА1759

Фирменные блюда и изделия, разработанные работниками предприятий общественного питания Черкасского облпотребсоюза [Текст] / Черкас. облпотребсоюз, Упр. обществ. питания. - Черкассы : [б. и.], 1979. - 132, [1] с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черкасский облпотребсоюз. Управление общественного питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВС56306

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 771 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-587-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА780722

Збірник рецептур страв слобожанської кухні (технологічні картки) [Текст] : [для закл. ресторан. госп-ва] / Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ ; [уклад.] К. В. Свідло [та ін.]. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2014. - 158 с. - Бібліогр.: с. 157-158. - 30 прим. - ISBN 978-617-7188-52-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Свідло, К. В. (уклад.); Мостова, Л. М. (уклад.); Жулінська, О. В. (уклад.); Гапоненко, В. О. (уклад.); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВС69686

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. Для предприятий общественного питания [Текст] : [сборник] / [авт.-сост.: А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко, М. И. Пересичный]. - Киев : Арий, 2022. - 678, [1] с. : табл., рис. - ISBN 978-966-498-183-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Здобнов, Алексей Иванович (авт-сост.); Цыганенко, Виктор Алексеевич (авт-сост.); Пересичный, Михаил Иванович (авт.-сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського