Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА320502 Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА319182 Шевченко, Оксана Вікторівна. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА323638 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА353270 Чоні, Інна Володимирівна. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА357869 Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА373394 Положишникова, Людмила Олександрівна. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА384897 Антоненко, Артем Васильович. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА384875 Дзюндзя, Оксана Валентинівна. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА388531 Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА410550 Бакіров, Мюшфік Панах огли. Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА429923 Лявинець, Георгій Михайлович. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-19Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА435653 Степанова, Вікторія Сергіївна. Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Вікторія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА441365 Применко, Владислав Геннадійович. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА444819 Кублінська, Ірина Анатоліївна. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС74839 Шевченко, Оксана Вікторівна. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС76688 Колесникова, Марина Борисовна. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС77383 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС105270 Чоні, Інна Володимирівна. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк. - арк. 147-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полтавський університет споживчої кооперації України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС108253 Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС119779 Положишникова, Людмила Олександрівна. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 289 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-182.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |