Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (6)Автореферати дисертацій (7)Реферативна база даних (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА320502
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА319182
Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА323638
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА353270
Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА357869
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА373394
Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА384897
Антоненко, Артем Васильович.
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА384875
Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 641.85 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА388531
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА410550
Бакіров, Мюшфік Панах огли.
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА429923
Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-19

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА435653
Степанова, Вікторія Сергіївна.
Розробка технологій напоїв і соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Степанова Вікторія Сергіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА441365
Применко, Владислав Геннадійович.
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА444819
Кублінська, Ірина Анатоліївна.
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС74839
Шевченко, Оксана Вікторівна.
Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС76688
Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС77383
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС105270
Чоні, Інна Володимирівна.
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк. - арк. 147-166

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС108253
   Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС119779
Положишникова, Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 289 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-182.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського