Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)Наукова періодика України (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Жмудь А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА388531
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС131765
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :

3.
ІВ229764

Healthy nutrition - the healthy nation! [Text] : collective monogr. / [L. M. Telezhenko et al.] ; Odessa Nat. Acad. of Food Technologies. - Kharkiv : Publ. House I. Ivanchenka, 2020. - 383 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-14-4
Перевод заглавия: Здорове харчування - здорова нація!
Переклад назви: Здорове харчування - здорова нація!

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
 Р351 
УДК:
 613.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Telezhenko, L. M.; Тележенко Л. М.; Atanasova, V. V.; Атанасова В. В.; Golinskaya, Y. A.; Голінська Я. А.; Zhmud, A. V.; Жмудь А. В.; Dzyuba, N. A.; Дзюба Н. А.; Kalugina, I. M. (І. М.); Калугіна; Kozonova, J. O.; Козонова Ю. О.; Kolesnichenko, S. L.; Колесніченко С. Л.; Menchinska, A. A.; Менчинська А. А.; Stepanova, V. S.; Степанова В. С.; Odessa National Academy of Food Technologies (Odessa)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського