Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 152
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | FAO/191 Quynh, Nguyen Khac. Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill. - ISBN 92-5-103780-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Cecil, John
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
2. | ВА576690 Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. - ISBN 966-548-070-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна (сост.)
Видання зберігається у :
|
3. | РА299747 Завадинська, Олена Юріївна. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС59271 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС59369 Черная, Нина Викторовна. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС58129 Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА299745 Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА302239 Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС56623 Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА301941 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА584951 Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улищенко, Виолетта Валентиновна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ301 ДСТУ 3781-98 Печиво [Текст] : Загальні технічні умови. - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 16с., ІІІ, 16 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
13. | РА312268 Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА597713 Сладкоежка [Текст] / сост. В. А. Челембиенко. - Х. ; М. ; К. : Фолио : АСТ ; Х. ; М. ; К. : Абрис2000. - 445 с.: ил. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0812-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Челембиенко, В. А. (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА616586 Драгилев, Абрам Иосифович. Производство мучных кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов., обучающ. по спец. 270300 "Технология хлеба, кондитерских и макаронных изделий" / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ДеЛи, 2000. - 446 с.: ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 442. - ISBN 5-93314-008-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сезанаев, Яков Монашеевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА308012 Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА309067 Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС64397 Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС67448 Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС63751 Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |