Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС67448
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА312268
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА367516
Жидецька, Інна Василівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА309067
Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА357197
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА403759
Котузаки, Олена Миколаївна.
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА406734
Касабова, Катерина Рубенівна.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 24 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА819155

Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / [А. М. Діхтярь та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Рогожников О. В. , 2017. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7384-85-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталя Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА440790
Лісовська, Тетяна Олегівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лісовська Тетяна Олегівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС138243
Касабова, Катерина Рубенівна.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 261 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-194.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС140121
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 277 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-183.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС140366
Котузаки, Елена Николаевна.
Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Елена Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 224 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-170.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС144448
Жидецька, Інна Василівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2009. - 237 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 168-188.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського