Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Самохвалова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | ВА713948 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. М. Лисюк [та ін.] ; заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 464 с.: іл. - Бібліогр.: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна (заг. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА736129 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА756801 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6 Авт. на тит. арк. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевична, Наталія Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА786078 Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : навч. посіб. / [Лисюк Г. М. та ін.] ; за ред. проф. Г. М. Лисюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 201 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-187. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-326-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Нєміріч, О. В.; Дьяков, О. Г.; Лисюк, Галина Михайлівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | В355609/2 Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2 / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187-189. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-345-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В355609/1 Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В353649/2 Психотерапевтическая клиника [Текст] : хрестоматия / под ред. д-ра мед. наук, проф. О. С. Чабана (Украина) и д-ра мед. наук, проф. В. П. Самохвалова (Чешская Республика). - Тернополь : ТГМУ : Укрмедкнига, 2012 . Т. 2 : Частная психотерапия / [Клинков В. Н. и др.]. - 2015. - 448 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 600 прим. - ISBN 978-966-673-223-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалов, Виктор Павлович \ред.\; Чабан, Олег Созонтович \ред.\; Клинков, Валерий Николаевич; Коробов, Александр Александрович; Самохвалов, Виктор Павлович; Самохвалова, Оксана Евгеньевна; Убейконь, Андрей Андреевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА793054 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Технологія маффінів оздоровчого призначення [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Технологічний центр, 2015. - 119 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 92-112. - 300 прим. - ISBN 978-966-97466-5-8 Авт. на тит. арк. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Касабова, Катерина Рубенівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА799049 Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] : монографія / [С. Г. Олійник та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 107 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-107. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-375-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Олійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА799727 Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-7204-03-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія В'ячеславівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна (заг. ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА813747 Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В., 2017. - 565, XVI с. : іл. - Бібліогр.: с. 560-565. - 200 прим. - ISBN 978-617-7256-94-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА840807 Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВС68642 Театральна школа Придніпров'я. Історія розвитку і становлення театрального відділення, [1930-2020] [Текст] / [авт.-упоряд. К. В. Мазур ; редкол.: М. П. Беркатюк та ін.]. - Ювіл. вид. - Дніпро : Ліра, 2021. - 387 с. : фот. - Назва обкл. та корінця : Театральна школа Придніпров'я. - Бібліогр.: с. 380-387. - 90 прим. - ISBN 978-966-981-461-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазур, К. В. (упоряд.); Беркатюк, Микола Петрович (ред.); Бабій, Г. Ф. (ред.); Самохвалова, О. І. (ред.); Сєлєнкова, З. Ф. (ред.); Переяславець, П. З. (ред.); Добровольська, С. В. (ред.); Поляк, Т. П. (ред.); Рогачов, В. І. (ред.); Дніпропетровський театрально-художній коледж (про нього)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | РА452519 Самохвалова, Олена Олександрівна. Клінічні особливості рецидивів раку вульви та молекулярно-біохімічні фактори прогнозу [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.07 / Самохвалова Олена Олександрівна ; Нац. ін-т раку. - Київ, 2022. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний інститут раку (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|