Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.22$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС51987
   Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна.
Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС66540
Артамонова, Майя Владимировна.
Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л. - л. 191-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА294868
   Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук:05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА310924
Артамонова, Майя Володимирівна.
Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА322433
Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА736129
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА381313
Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС126874
Соловйова, Оксана Леонідівна.
Удосконалення технології желейного мармеладу спеціального споживання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соловйова Оксана Леонідівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-181.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА394615
Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА418394
Аветісян, Карине Валерівна.
Удосконалення технології двошарового желейного мармеладу з використанням крохмальних сиропів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Аветісян Карине Валерівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА796859
Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-133. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-372-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС149690
Туз, Наталія Федорівна.
Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Туз Наталія Федорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 167-194.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського