Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)Наукова періодика України (14)
Пошуковий запит: (<.>A=Артамонова М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС66540
Артамонова, Майя Владимировна.
Разработка технологии желированной продукции с использованием микробных полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 289 л. - л. 191-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА310924
Артамонова, Майя Володимирівна.
Розробка технології жельованих виробів з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Артамонова Майя Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА713948

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / Г. М. Лисюк [та ін.] ; заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 464 с.: іл. - Бібліогр.: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Постнова, Ольга Миколаївна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна (заг. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА725327
Лисюк, Галина Михайлівна.
Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів [Текст] : навч. посіб. / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 144 с. : табл. - Бібліогр.: с. 141. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-118-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА736129
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Технологія желейної продукції з використанням мікробних полісахаридів [Текст] : монографія / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 108 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 84-107. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-190-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В355609/2
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 2 / [М. В. Артамонова та ін.]. - 2014. - 189 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 187-189. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-345-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
В355609/1
Загальні технології харчової промисловості. Практикум [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 1 / [О. В. Самохвалова та ін.]. - 2014. - 229 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 224-229. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-344-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА796859
Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 112-133. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-372-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА813747

Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В., 2017. - 565, XVI с. : іл. - Бібліогр.: с. 560-565. - 200 прим. - ISBN 978-617-7256-94-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА840807

Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського