Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (111)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС82665
Горяйнова, Юлія Артурівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :

3.
ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія Укоопспілки; Львівська комерційна академія Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2006. - 320 арк. - арк. 165-190

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :

5.
ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС58129
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС67448
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА312268
Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :

10.
РА338600
Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА344483
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА345602
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА326313
Горяйнова, Юлія Артурівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА363772
Собко, Анна Борисівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА366179
Козак, Вікторія Миколаївна.
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01 / Козак Вікторія Миколаївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА367516
Жидецька, Інна Василівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА299745
   Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА309067
Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА357197
Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ665
ДСТУ 4033-2001

Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю. (розроб.); Назаренко, В. (розроб.)

Видання зберігається у :

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського