Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА345602
Залевська, Надія Олексіївна.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА732056
   Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Сирохман І. В., Донцова І. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 319 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 287-317. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-78-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донцова, Інна Вікторівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА390022
Турчиняк, Марія Климентівна.
Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС135662
Турчиняк, Марія Климентівна.
Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Турчиняк Марія Климентівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2012. - 191, [36] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-191.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :

6.
ВС63615
Артеменко, Галина.
Песочное, бисквитное печенье. Шоколадное, ореховое, курабье, венское, фитнес, савоярди, бискотти и кое-что еще... [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2017. - 79, [1] с. : фот. - 7000 прим. - ISBN 978-617-12-4123-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.68 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського