Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р127254 Альхабаш, Елена Анатольевна. Овощи и гарниры [Текст] / [Альхабаш Елена Анатольевна]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2015. - 43 с. : цв.ил. - (Быстро и экономно). - 4500 прим. - ISBN 978-617-7246-00-7. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серия) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р127253 Альхабаш, Олена Анатоліївна. Овочі та гарніри [Текст] / [Альхабаш Олена Анатоліївна]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Швидко та економно). - 3500 прим. - ISBN 978-617-7246-01-4. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС128245 Антоненко, Артем Васильович. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 167, [86] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-167.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА384897 Антоненко, Артем Васильович. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА410550 Бакіров, Мюшфік Панах огли. Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА731261 Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА357869 Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108253 Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС148766 Дзюндзя, Оксана Валентинівна. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2011. - 170, [41] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-170.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА384875 Дзюндзя, Оксана Валентинівна. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА388531 Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС131765 Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА612306 Клюзов, Б. Н.. Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Васюкова, А. Т.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА320502 Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС76688 Колесникова, Марина Борисовна. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА831229 Кравченко, Михайло Федорович. Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорова, Діана Володимирівна; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА323638 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС77383 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА444819 Кублінська, Ірина Анатоліївна. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА760212 Куприна, Илона. Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |