Пошуковий запит: (<.>U=Л96$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 540
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА336431 Толмачев, Николай Сергеевич. Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский институт прикладной биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА281498 Калмикова, Ірина Семенівна. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА282167 Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА288580 Бенглюк, Юлія Петрівна. Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський торговельно-економічний інститут
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА281319 Рубинов, Семен Рубинович. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА284911 Сангаре, Абубакар. Изыскание параметров процесса стериализации рыбных консервов из сардин по микробиологическим и реологическим показателям [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Сангаре Абубакар ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА284716 Біленька, Ірина Ремівна. Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА284792 Палвашова, Ганна Ігорівна. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА290281 Вікуль, Світлана Іванівна. Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА293128 Верхівкер, Яков Григорович. Енергетичні основи процесу стерилізації консервів у сучасних апаратах періодичної та безперервної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Верхівкер Яков Григорович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 40 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА291629 Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА289968 Шамян, Сергій Маїсович. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА289673 Токар, Анастасія Юхимівна. Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА288414 Тункара, Лат Сук. Разработка технологии биосинтеза лизина на основе вторичных продуктов консервного производства [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Тункара Лат Сук ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА290626 Столярова, Тетяна Василівна. Розробка технології консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Тетяна Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА290627 Манолі, Тетяна Анатоліївна. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА294056 Афукова, Наталія Олександрівна. Процеси виробництва напівфабрикатів багатофункціонального призначення з дикоростучих плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Афукова Наталія Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА295521 Ільєва, Олена Сергієвна. Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА291817 Хальфалла, Исмаил Фадл Эльмаула. Разработка и обоснование рациональной конструкции металлической консервной тары [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Хальфалла Исмаил Фадл Эльмаула ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА294010 Терешкін, Олег Георгійович. Удосконалення процесів виробництва фаршированих баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкін Олег Георгійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |