Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (53)Реферативна база даних (345)
Пошуковий запит: (<.>U=Л96$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 540
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА336431
Толмачев, Николай Сергеевич.
Разработка высокоэффективных устройств очистки поверхности технологического оборудования с использованием магнитно-импульсного силового воздействия [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Толмачев Николай Сергеевич ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1991. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Московский институт прикладной биотехнологии

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА281498
Калмикова, Ірина Семенівна.
Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА282167
Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА288580
Бенглюк, Юлія Петрівна.
Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів, знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук / Бенглюк Юлія Петрівна ; Київський торговельно-економічний ін-т. - К., 1993. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л966 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА281319
Рубинов, Семен Рубинович.
Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.07 / Рубинов Семен Рубинович ; КТИПП. - К., 1993. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА284911
Сангаре, Абубакар.
Изыскание параметров процесса стериализации рыбных консервов из сардин по микробиологическим и реологическим показателям [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Сангаре Абубакар ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА284716
Біленька, Ірина Ремівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої [Текст] : автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА284792
Палвашова, Ганна Ігорівна.
Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА290281
Вікуль, Світлана Іванівна.
Технологія ультрафільтрації плодово-ягідних соків, збагачених біополімерами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Вікуль Світлана Іванівна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА293128
   Верхівкер, Яков Григорович.
Енергетичні основи процесу стерилізації консервів у сучасних апаратах періодичної та безперервної дії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Верхівкер Яков Григорович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 40 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА289968
Шамян, Сергій Маїсович.
Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА289673
   Токар, Анастасія Юхимівна.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л967 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА288414
Тункара, Лат Сук.
Разработка технологии биосинтеза лизина на основе вторичных продуктов консервного производства [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Тункара Лат Сук ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л89 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА290626
Столярова, Тетяна Василівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Столярова Тетяна Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л843 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА290627
Манолі, Тетяна Анатоліївна.
Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА294056
Афукова, Наталія Олександрівна.
Процеси виробництва напівфабрикатів багатофункціонального призначення з дикоростучих плодів та ягід [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Афукова Наталія Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА295521
Ільєва, Олена Сергієвна.
Інтенсифікація процесу одержання плодоягідних соків дифузійним методом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ільєва Олена Сергієвна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА291817
Хальфалла, Исмаил Фадл Эльмаула.
Разработка и обоснование рациональной конструкции металлической консервной тары [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Хальфалла Исмаил Фадл Эльмаула ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 К846 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА294010
   Терешкін, Олег Георгійович.
Удосконалення процесів виробництва фаршированих баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкін Олег Георгійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського