Пошуковий запит: (<.>U=Л961.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС52507 Терешкин, Олег Георгиевич. Совершенствование процессов производства фаршированных баклажанов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкин Олег Георгиевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 212 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС60505 Мельник, Ирина Васильевна. Разработка технологии консервированных пищевых продуктов из нута [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ирина Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л. - л. 151-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА294010 Терешкін, Олег Георгійович. Удосконалення процесів виробництва фаршированих баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкін Олег Георгійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА302690 Мельник, Ірина Василівна. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ірина Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА308011 Мельник, Ірина Василівна. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ірина Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА306808 Давидова, Оксана Юріївна. Розробка технології соусів з кісточкових плодів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Давидова Оксана Юріївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ351 ДСТУ 3797-98 Консерви. Ікра овочева: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 2654-98. - На заміну ГОСТ 2654-86, РСТ УРСР 1232-84. ТУ 10.17 УССР 45-89, ТУ 111-4-3-81; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 14с., ІІ, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ГОСТ 2654-98
Видання зберігається у :
|
8. | СТ4614 ДСТУ 4927:2008 Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ4473 ДСТУ 6033:2008 Консерви [Текст] ; Овочі фаршировані. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА741320 Штепа, Сергей Васильевич. Промышленное производство салатов. 111 проблем [Текст] : [справочник] / Штепа С. В. - К. : Альфа Реклама, 2011. - 191 с. - (Современная технологическая литература). - Бібліогр.: с. 188-189. - 500 прим. - ISBN 978-966-2477-44-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ8474 ДСТУ 3751:2015 Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98) ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА811821 Константинов, Максим Алексеевич. Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8742 ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8981 ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ9320 ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ9359 ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ9360 ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|