Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.
ДС52507
Терешкин, Олег Георгиевич.
Совершенствование процессов производства фаршированных баклажанов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкин Олег Георгиевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 212 с.: ил.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС60505
Мельник, Ирина Васильевна.
Разработка технологии консервированных пищевых продуктов из нута [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ирина Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 186 л. - л. 151-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА294010
   Терешкін, Олег Георгійович.
Удосконалення процесів виробництва фаршированих баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкін Олег Георгійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА302690
Мельник, Ірина Василівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ірина Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА308011
Мельник, Ірина Василівна.
Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мельник Ірина Василівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА306808
Давидова, Оксана Юріївна.
Розробка технології соусів з кісточкових плодів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Давидова Оксана Юріївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ351
ДСТУ 3797-98

Консерви. Ікра овочева: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 2654-98. - На заміну ГОСТ 2654-86, РСТ УРСР 1232-84. ТУ 10.17 УССР 45-89, ТУ 111-4-3-81; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 14с., ІІ, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 2654-98

Видання зберігається у :

8.
СТ4614
ДСТУ 4927:2008

Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4473
ДСТУ 6033:2008

Консерви [Текст] ; Овочі фаршировані. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА741320
Штепа, Сергей Васильевич.
Промышленное производство салатов. 111 проблем [Текст] : [справочник] / Штепа С. В. - К. : Альфа Реклама, 2011. - 191 с. - (Современная технологическая литература). - Бібліогр.: с. 188-189. - 500 прим. - ISBN 978-966-2477-44-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ8474
ДСТУ 3751:2015

Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98) ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА811821
Константинов, Максим Алексеевич.
Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ8742
ДСТУ 7990:2015

Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ8981
ДСТУ 8083:2015

Консерви із солодкого перцю. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ9320
ДСТУ 8075:2015

Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ9359
ДСТУ 8000:2015

Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ9360
ДСТУ 8008:2015

Консерви. Салати десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського