Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Палвашова Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
РА284792
Палвашова, Ганна Ігорівна.
Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА815822

Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для ВНЗ / Безусов А. Т. [та ін.]. - Одеса : Освіта України, 2017. - 188 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 163-166. - 100 прим. - ISBN 978-617-7366-24-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Безусов, А. Т.; Верхівкер, Я. Г.; Сторожук, В. М.; Нікітчіна, Т. І.; Палвашова, Г. І.

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА831031

Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні [Текст] : монографія / [В. В. Немченко та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. В. Немченка ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Каравела, 2018. - 215 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-215. - 100 прим. - ISBN 978-966-2229-93-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, ЦІ. В.; Немченко, В. В. (ред.); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського