Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС48682 Шамян, Сергей Маисович. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС88584 Григоренко, Елена Витальевна. Оптимизация элементов технологии замораживания плодов сливы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Елена Витальевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2005. - 247 л. - Библиогр.: л. 117-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия; Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС107534 Тарлев, Василий Павлович. Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 333-365Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС57603 Тарпев, Василий Павлович. Совершенствование процесса сушки чернослива с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василий Павлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1998. - 238 л. - л. 221-237Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
|
5. | ДС57492 Глушко, Геннадий Иванович. Оценка пригодности сортов абрикоса для длительного низкотемпературного хранения [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадий Иванович ; Крымский гос. аграрный ун-т. - Симф., 1998. - 174 л. - л. 123-141Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Крымский государственный аграрный университет (Симферополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС40937 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 177 л.,прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС65188 Мелконян, Акоп Мисакович. Подбор сортов абрикоса для хранения в замороженном виде и получения продуктов переработки [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Мелконян Акоп Мисакович ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 145 л.+ прил. - л. 106-129Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС96287 Гаврилов, Александр Викторович. Усовершенствование процесса измельчения мякоти косточковых плодов и оборудования для его реализации [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Александр Викторович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 196 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 134-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС100528 Варваріна, Наталія Михайлівна. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 263 арк. - арк. 172-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА289968 Шамян, Сергій Маїсович. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА339622 Григоренко, Олена Віталіївна. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Григоренко Олена Віталіївна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Херсонський національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА341846 Гаврилов, Олександр Вікторович. Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаврилов Олександр Вікторович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА348711 Варваріна, Наталія Михайлівна. Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Варваріна Наталія Михайлівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА349210 Тарлев, Василь Павлович. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василь Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 46 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА299182 Тарпев, Василь Павлович. Удосконалення процесу сушіння чорносливу із застосуванням струмів високої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тарпев Василь Павлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА301825 Глушко, Геннадій Іванович. Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Глушко Геннадій Іванович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА281280 Дубинина, Антонина Анатольевна. Технология получения полуфабрикатов из семечковых и косточковых плодов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Дубинина Антонина Анатольевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ4048 ДСТУ 2435:2007 Сливи сушені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 2435-94; чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ4113 ДСТУ ЕЭК ООН DDF-07:2007 Чорнослив. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DDF-07:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ4414 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-02:2008 Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України) Текст англ. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |