Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 57
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС52474
Шидловская, Елена Брониславовна.
Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС94226
Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА346768
Шаран, Лариса Олександрівна.
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА436620
Черниш, Людмила Миколаївна.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА820541

Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів [Текст] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-52-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, В. І.; Білик, О. А.; Савчук, Н. І.; Бондаренко, Ю. В.; Дробот, В. І. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС153962
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 316 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 175-193.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА438039
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА332641
Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС84321
Удворгелі, Лариса Іванівна.
Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА337800
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 20 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна.
Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС116917
Суха, Наталія Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Суха Наталія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 203 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 144-163.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА371990
Суха, Наталія Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Суха Наталія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА319071
Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / І.П.Ситник ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС75038
Ситник, Інна Петрівна.
Розробка технології хліба для екологічно забруднених зон з використанням водорості зостери [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ситник Інна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 144-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС58764
Симакова, Ольга Александровна.
Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный коммерческий институт

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ДС83518
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА329253
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА436601
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 39 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.64 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС74696
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Савчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 260 арк. - арк. 156-171

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського