Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (975)Автореферати дисертацій (56)Реферативна база даних (686)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 741
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА727700

1000 рецептів домашніх заготівель [Текст] / [уклад. Корельська Т. Г.] ; пер. з рос. Н. Дідушок. - Х. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" , 2010. - 384 с. - (Смакота до вашого столу). - 15000 прим. - ISBN 978-966-14-0824-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корельська, Тетяна Григорівна (уклад.); Дідушок, Наталія (пер.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА734688

1000 рецептов домашних заготовок [Текст] : соленья, маринады, варенье, джемы, сушка, замораживание, обработка, хранение / [сост. Корельская Т. Г.]. - Х. ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2010. - 382 с. - (Вкусные разносолы для вашего стола). - 30 000 прим. - ISBN 978-966-14-0823-3 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1181-5 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корельская, Татьяна Григорьевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА583412

300 рецептов домашнего консервирования [Текст] / сост. Л. М. Медведева. - Донецк : БАО, 1998. - 153 с. - (Вкусная серия). - ISBN 966-548-112-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Медведева, Людмила Михайловна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА729170
"Сучасні проблеми холодильної техніки і технології", міжнародна науково-технічна конференція (6 ; 2009 ; Одеса).
6-та Міжнародна науково-технічна конференція "Сучасні проблеми холодильної техніки і технології" [Текст] : зб. тез доп. / ред.: Лагутін А. Ю., Зімін О. В. - О. : ОДАХ, 2009. - 229 с. : рис., табл. - Укр., рос., англ. мовами.
Конф. присвяч. 100-річчю з дня народж. Чукліна С. Г. На обкл. і у вих. даних зазначений ISSN 0453-8307

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагутін, А. Ю (ред.); Зімін, О. В. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В353299/2
"Сучасні проблеми холодильної техніки і технології", міжнародна науково-практична конференція (7 ; 2011 ; Одеса).

7-а міжнародна науково-практична конференція "Сучасні проблеми холодильної техніки і технології" [Текст] : зб. тез доп. : [Одеса, 14-16 вересня 2011 р.] / Одес. держ. акад. холоду, Укр. від-ня Міжнар. акад. холоду ; [ред.: Лагутін А. Ю., Зімін О. В.]. - О. : ОДАХ, 2011 .
Ч. 2. - 2011. - 165 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці ст.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагутін, А. Ю. \ред.\; Зімін, О. В. \ред.\; Одеська державна академія холоду ; Міжнародна академія холоду. Українське відділення

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В353299/1
"Сучасні проблеми холодильної техніки і технології", міжнародна науково-технічна конференція (7 ; 2011 ; Одеса).

7-а міжнародна науково-технічна конференція "Сучасні проблеми холодильної техніки і технології" [Текст] : зб. тез доп. / Одес. держ. акад. холоду, Укр. від-ня Міжнар. акад. холоду ; [ред.: Лагутін А. Ю., Зімін О. В.]. - О. : ОДАХ, 2011 .
Ч. 1. - 2011. - 167 с. : рис. - Бібліогр. в кінці ст.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лагутін, А. Ю. \ред.\; Зімін, О. В. \ред.\; Одеська державна академія холоду ; Міжнародна академія холоду. Українське відділення

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА752797
Сокол, Ірина Олексіївна.
745 рецептів швидкого та легкого консервування [Текст] : енцикл. господарочки / І. О. Сокол. - Х. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012. - 494 с. - 20 000 прим. - ISBN 978-966-14-3456-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА753007
Сокол, Ирина Алексеевна.
745 рецептов быстрого и легкого консервирования [Текст] : энцикл. хозяюшки / И. А. Сокол. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2012. - 494 с. - 35 000 прим. - ISBN 978-966-14-3455-3 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1963-7 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
IAEA/STI/PUB/1031
Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria).
Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Text] / Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995 ; Pretoria) , IAEA. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876). - ISBN 92-0-105096-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
IAEA

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

10.
ІВ215358

Electrotechnologies for extraction from food plants and biomaterials [Text] / ed.: Eugéne Vorobiov, Nikolai Lebovka. - New York, New York : Springer, 2008. - XI, 281 p. : fig. - (Food engineering series, ISSN 1571-0297). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-0-387-79373-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Vorobiov, Eugéne (ред.); Lebovka, Nikolai (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ІВ215359

Enhancing extraction processes in the food industry [Text] / ed. by Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiov, Farid Chemat. - Boca Raton[etc.] : CRC press, Taylor & Francis Group, 2012. - XXV, 532 p. : fig. - (Contemporary food engineering series). - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-1-4398-4593-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Lebovka, Nikolai (ред.); Vorobiev, Eugene (ред.); Chemat, Farid (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ІС15112
Georget, Erika Sylvie.
Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations [Text] : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. - Бібліогр.: с. 109-123

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
FAO/246

Innovations in food labelling [Text] / Ed. by J. Albert. - Cambridge : Woodhead Publishing Limited ; Boca Raton : CRC Press LLC ; Rome : FAO, 2010. - x, 174 p. - (Woodhead publishing in food science, technology and nutrition). - ISBN 978-1-84569-676-4 (Woodhead Publishing). - ISBN 978-92-5-106180-0 (FAO)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Albert, Janice (ред.)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

14.
ВА665328
"Inprodmash'2003", Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості (12+ 2003+ Київ). "Upakovka'2003", Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової упаковки (4 ; 2003 ; Київ).
"Inprodmash'2003", "Upakovka'2003": Міжнародні спеціалізовані виставки обладнання для харчової промисловисті та упаковки, 2-5 вересня 2003 р., м. Київ [Текст] : каталог / "Inprodmash'2003", Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості (12+ 2003+ Київ), "Upakovka'2003", Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової упаковки (4 ; 2003 ; Київ) . - К. : [б.в.], 2003. - 112 с.: іл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ІВ206960

Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedor; Savgira, Yurij; Foshchan, Andrey; Ukrayinets, Anatoliy; Tishchenko, Leonid

Видання зберігається у :

16.
MFI4006/1-2
Stranzinger, Michael.
NumericaL and experimental investigations of Newtonian and non-Newtonian flow in annular gaps with scraper blades [Text] : diss. / M. Stranzinger ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 194 p.: fig. - (Diss ETH ; 13369)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

17.
ІВ203184
Lockwood, J.F..
Provender Milling [Text] : manufacture of feeding stuffs for live stock / J. Lockwood. - 3. ed. - Liverpool ; London : The Northern publishing co., 1949. - 435 p.

Рубрикатор НБУВ:


Видання зберігається у :

18.
MFI3379/1-2
Benczedi, Daniel.
Statistical thermodynamic investigations on amorphous starch-water systems [Text] : diss. / D. Benczedi ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 100 p.: fig. - (Diss ETH ; 11203)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :

19.
ВА808839

Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л782 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Neklesa, Olga; Неклеса, Ольга Павлівна; Pyvovarov, Yevgeniy; Пивоваров, Євгеній Павлович; Korotayeva, Yevgeniya; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Stepankova, Galina; Степанкова, Галина В'ячеславівна; Kharkiv state university of food technology and trade

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ІВ217843

The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Text] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F. - Kharkiv ; Wrocław : KSUFT, 2012. - 285 p. : fig., tab. - Бібліогр.: с. 274-284. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-261-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevoy, Fedir; Kamsulina, Nataliya; Khomichak, Lubomir; Yancheva, M.; Krapyvnytska, I.; Pertsevoy, Fedir (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського