Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41011 Мирончук, Юрий Анатольевич. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с. - Библиогр.:с.120-131Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС81641 Одарченко, Андрей Николаевич. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. - Библиогр.: л. 185-212Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС107117 Коваленко, Елена Александровна. Научно-технические основы процессов низкотемпературного разделения жидких систем пищевых производств [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 516 л. - Библиогр.: л. 354-389Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС40881 Головский, Сергей Евгеньевич. Тепловые режимы и аппараты холодильной обработки разделанного упакованного мяса [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головский Сергей Евгеньевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 200 л. - Библиогр.:л.129-150Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС56166 Филин, Сергей Олегович. Интенсификация процессов и создание эффективных устройств получения пищевого льда [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Филин Сергей Олегович ; Одесская гос. академия холода. - О., 1996. - 306 л.+прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС60110 Храмшина, Людмила Ивановна. Разработка аппарата охлаждения напитков промежуточными кремнийорганическими хладоносителями для предприятий малого бизнеса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л.: рис. - л. 134-150Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС65330 Сафонов, Валентин Васильевич. Научные основы разработки прогрессивных аппаратов охлаждения и замораживания жидких пищевых продуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 392 л. - л.339-363Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС69439 Бакулин, Александр Семенович. Динамика инееобразования в воздухоохладителях камер хранения молочных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулин Александр Семенович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2000. - 255 л.: рис. - Библиогр.: л. 187-198Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС70043 Милинчук, Сергей Иванович. Моделирование тепломассопереноса и снижение энергопотребления при блочном вымораживании [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Милинчук Сергей Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 152 л.: рис. - Библиогр.: л. 131-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС70301 Оніщенко, Володимир Петрович. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 417 арк. - арк. 318-353Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА280817 Мирончук, Юрій АнатолІйович. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА295075 Філін, Сергій Олегович. Інтенсифікація процесів і створення эфективних пристроїв виробництва харчового льоду [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Філін Сергій Олегович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1996. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА342098 Дроздова, Татьяна Васильевна. Типы и особенности многокомпонентных терминов в современном английском языке (на материале терминологии производства искусственного холода) [Текст] : автореф. дис... канд. филол. наук: 10.02.04 / Дроздова Татьяна Васильевна ; Московский гос. ин-т иностранных языков им. Мориса Тореза. - М., 1989. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский гос. институт иностранных языков имени Мориса Тореза
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА361772 Ремінна, Людмила Петрівна. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ремінна Людмила Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
15. | РА303271 Храмшина, Людмила Іванівна. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА310668 Бакулін, Олександр Семенович. Динаміка формування інею в повітроохолоджувачах камер зберігання молочної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулін Олександр Семенович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА306809 Сафонов, Валентин Васильович. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА312748 Оніщенко, Володимир Петрович. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА319011 Мілінчук, Сергій Іванович. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |