Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (741)Журнали та продовжувані видання (975)Реферативна база даних (684)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
2.

Саєнко С.Ю. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01. — Мелітополь, 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
3.

Тормосов Ю.М. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01. — К., 2004. — 34 с. — укp.
4.

Піроженко І.А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Рубрики:
5.

Стечишин М.С. Довговічність деталей обладнання харчової промисловості при корозійно-механічному зношуванні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.02.04. — Хмельницький, 1998. — 32 с. — укp.

Рубрики:
6.

Семінський О.О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08. — К., 2006. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Федорів В.М. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
8.

Декань О. О. Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
9.

Олексова К.О. Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2003. — 17 с. — укp.

Рубрики:
10.

Чук В.В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2004. — 16 с. — укp.

Рубрики:
11.

Боровков С.О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:
12.

Карнаух В.В. Інтенсифікація тепломасообмінних процесів у вентиляторних градирнях плівкового типу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06. — О., 2006. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
13.

Безбах І.В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 17 с.: рис. — укp.

Рубрики:
14.

Шишко Л.С. Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 18 с. — укp.

Рубрики:
15.

Мілінчук С.І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2001. — 17 с. — укp.

Рубрики:
16.

Полевич В.В. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2002. — 32 с. — укp.

Рубрики:
17.

Штефан Є. В. Наукове обгрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів і обладнання харчових та фармацевтичних виробництв : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 2011. — 44 с.: рис. — укp.

Рубрики:
18.

Поперечний А.М. Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2004. — 36 с.: рис. — укp.

Рубрики:
19.

Маламєн Г.Д. Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 35 с.: рис. — укp.

Рубрики:
20.

Токарчук С.В. Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових продуктів у споживчу тару : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського