Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВА617753 Шванская, Ирина Александровна. Современные технологии и оборудование для переработки масличных культур [Текст] : науч. аналитический обзор / И. А. Шванская ; гл. ред. В. М. Баутин ; Федеральное гос. научное учреждение "Российский НИИ информации и технико-экономических исследований по инженерно-техническому обеспечению агропромышленного комплекса" (ФГНУ "Росинформагротех"). - М. : Издательство ФГНУ "Росинформагротех", 2001. - 88 с.: ил. - ISBN 5-7367-0266-5 На тит. л. и обл. авт. не указ.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Баутин, В. М. (гл. ред.); Федеральное гос. научное учреждение "Российский НИИ информации и технико-экономических исследований по инженерно-техническому обеспечению агропромышленного комплекса" (ФГНУ "Росинформагротех")
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВС46282 О'Брайен, Ричард Д.. Жиры и масла. Производство, состав и свойства, применение [Текст] : [справ. пособие]: пер. с англ. 2-го изд. / Р. Д. О'Брайен. - СПб. : Профессия, 2007. - 751 с. - (Серия "Научные основы и технологии"). - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 978-5-93913-123-0. - ISBN 0-8493-1599-9 (CRC Press) Перевод изд.: Fats and Oils. Formulation and Processing for Application. 2nd ed./ Richard D. O'Brien, 2004. - Парал. тит. л. на англ. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 3. | ВА804558 Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-782-6. - ISBN 978-966-680-781-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА808839 Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Neklesa, Olga; Неклеса, Ольга Павлівна; Pyvovarov, Yevgeniy; Пивоваров, Євгеній Павлович; Korotayeva, Yevgeniya; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Stepankova, Galina; Степанкова, Галина В'ячеславівна; Kharkiv state university of food technology and trade
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ІВ225675 Fats and oils in industry of nutrition [Text] : monogr. / Sumy nat. agrarian univ. ; L. Shilman [et al.] ; under the gen. editorship of L. Shilman. - Sumy : Sumy nat. agrarian univ., 2018. - 232 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 пр. прим. - ISBN 978-617-593-056-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Shilman, L.; Simakova, I.; Perkel, R.; Pertsevoy, F.; Ladyka, V.; Kamsulina, N.; Arkhypova, V.; Kolesnyk, A.; Garntsarek, B.; Garntsarek, Z.; Shilman, L. (голов. ред.); Sumy national agrarian university (Sumy)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА440778 Тищенко, Ольга Павлівна. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тищенко Ольга Павлівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|