Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Пасічний Василь Миколайович$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. | ДС52788 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА293981 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р95031 Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р95032 Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р99427 Загальна технологія харчових виробництв галузі та технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р102475 Робоча програма виробничої практики для студентів III курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Гапченко, Наталія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | В348348/Ч. 2 Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ден. та заоч. форм навч. / уклад. В. М. Пасічний, О. О. Буша ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович \уклад.\; Буша, Олексій Олексійович \уклад.\; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р104011 Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА681581 Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підруч. для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / М. М. Клименко [та ін.] ; ред. М. М. Клименко. - К. : Вища освіта, 2006. - 639 с.: рис., табл. - ISBN 966-8081-64-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА397489 Пасічний, Василь Миколайович. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА789306 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА835041 Оптимізація виробничих процесів [Текст] : навч. посіб. / Сухенко Ю. Г. [та ін.] ; [за ред. Ю. Г. Сухенка] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Інкос, 2019. - 256, [2] с. : рис., табл. - (Харчова промисловість). - Бібліогр.: с. 241-247. - 300 прим. - ISBN 978-617-598-134-4 Присвяч. 121 річниці з дня заснування НУБіП України та 25-річчю створення каф. процесів і обладнання переробки продукції АПК.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко, Ірина Володимирівна; Сухенко, Юрій Григорович (ред.); Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА847298 Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / [Аксьонова О. В. та ін.] ; за ред. проф. В. В. Євлаш [та ін.] ; Нац. акад. Нац. гвардії України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : НА НГУ, 2020. - 636 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - Бібліогр. в кінці розд. - 17 прим. - ISBN 978-966-8671-58-6 Дод. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Аксьонова, Олена Федорівна; Александров, Олександр Валентинович; Афанас'єва, Оксана Пилипівна; Білий, Дмитро Володимирович; Володавчик, Вікторія Сергіївна; Газзаві-Рогожина, Людмила Вікторівна; Гіренко, Наталія Ігорівна; Губський, Сергій Михайлович; Глущенко, Алла Володимирівна; Гурікова, Ірина Миколаївна; Дрель, Віктор Федорович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Еркебаева, Сапаркуль Умиртаевна; Жегус, Олена Валентинівна; Ілляшенко, Наталія Сергіївна; Ілляшенко, Сергій Миколайович; Каплун, Сергій Олексійович; Коновалова, Ольга Володимирівна; Кот, Сергій Миколайович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Лишенко, Маргарита Олександрівна; Макаренко, Наталія Олексіївна; Маринін, А. І.; Морозов, Ігор Євгенович; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Науменко, Марія Олексіївна; Олініченко, Катерина Сергіївна; Павленко, Сергій Олександрович; Пасічний, Василь Миколайович; Петренко, Олена Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Прядко, Ольга Миколаївна; Савицька, Наталія Леонідівна; Сєногонова, Галина Ігорівна; Сєногонова, Людмила Іванівна; Семенюк, Дмитро Павлович; Суліма, Оксана Володимирівна; Тарасов, Ігор Юрійович; Товма, Ольга Анатоліївна; Товма, Лідія Федорівна; Торяник, Дмитро Олександрович; Українець, Анатолій Іванович; Упатова, Олена Іванівна; Хамитова, Барна Махаматовна; Цихановська, Ірина Василівна; Цуркан, Микола Михайлович; Черкашин, Олександр Дмитрович; Шведюк, Д. А.; Шингисов, Азрет Утебаевич; Шматченко, Наталя Василівна; Якушенко, Євген Миколайович; Євлаш, Вікторія Владленівна (ред.); Потапов, Володимир Олексійович (ред.); Савицька, Наталія Леонідівна (ред.); Товма, Лідія Федорівна (ред.); Національна академія Національної гвардії України (Харків); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ДС153026 Пасічний, Василь Миколайович. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 595 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 328-370.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВС71825 Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa [Текст] : навч. посіб. / О. А. Топчій [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Дакор, 2024. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 362-364. - 500 прим. - ISBN 978-617-8066-79-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|