Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.
ДС92703
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС61028
Зюзько, Алла Валентиновна.
Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА344621
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА304907
Зюзько, Алла Валентинівна.
Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА394331
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА789306
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-191-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА427398
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА442835
Маслійчук, Ольга Богданівна.
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Маслійчук Ольга Богданівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА443136
Москалюк, Оксана Євгеніївна.
Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС148171
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Рубрикатор НБУВ:
 Л918 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС151401
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-166.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського