Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС41174
Баньковская, Ирина Брониславовна.
Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов [Текст] : дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с. - Библиогр.:с.176-198

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); Институт свиноводства (Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА638204
   Шкурин, Григорій Тимофійович.
Забійні якості великої рогатої худоби [Текст] : методики досліджень / Г. Т. Шкурин [та ін.] ; УААН, Ін-т розведення і генетики тварин. - К. : Аграрна наука, 2002. - 50 с. - Бібліогр.: с. 46-47. - ISBN 966-540-078-9
Автори зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимченко, Олександр Григорович; Вдовиченко, Юрій Васильович; Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут розведення і генетики тварин (Чубинське)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4298
ДСТУ ISO 13965:2007

М'ясо та м'ясні продукти. Визначення масової частки крохмалю та глюкози ферментативним методом (ISO 13965:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4301
ДСТУ ISO 13681:2007

М'ясо та м'ясні продукти. Метод визначення кількості колоній дріжджів і пліснявих грибів (ISO 13681:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ІВ200682
Przybylski, Wiesław.
Wykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego [Text] / W. Przybylski. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW", 2002. - 84 s.: rys. - Бібліогр.: S.72-83. - ISBN 83-7274-036-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

6.
ІВ205730
Słowiński, Mirosław.
Badania nad zastosowaniem szybkich, pośrednich metod do oceny jakości tuszek i mięsa drobiowego [Text] / M. Słowiński ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 130 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 117-128. - ISBN 83-7244-601-6
Rezjume angl.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :

7.
ВА753152
   Малигіна, Валентина Дмитрівна.
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів [Текст] : монографія / В. Д. Малигіна, О. Ю. Холодова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 220 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-220 . - 500 прим. - ISBN 978-966-385-272-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Холодова, Ольга Юріївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА395534
   Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна.
Обґрунтування і розробка біотехнологій якісних та безпечних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 46 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА397489
   Пасічний, Василь Миколайович.
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
UN/901.3

Cleaner Production Assessment in Meat Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 85 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1844-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

11.
РА408320
Маршалок, Вадим Анатолійович.
Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 18 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 П65-6 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоцерківський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА818638
Якубчак, О. М.
Гігієна продуктів тваринного походження [Текст] : [навч. посібник для ВНЗ] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 с. : рис., табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігєна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 481-503. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-1-9
На тит. арк. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таран, Т. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА433160
Любчик, Ольга Сергіївна.
Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Любчик Ольга Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2017. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА435541
Іванова, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Іванова Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА437214
Даниленко, Світлана Григорівна.
Наукове обґрунтування розробки біотехнології інноваційних препаратів для поліпшення споживчих якостей м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Даниленко Світлана Григорівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2018. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л669 
УДК:
 637.5 
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА828454
   Ткачук, Світлана Алімівна.
Якість і безпечність свинини за застосування органічних кормових добавок [Текст] : монографія / Ткачук С. А., Ткачик Л. В. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2018. - 131 с. : табл. - Бібліогр.: с. 115-131. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткачик, Людмила Віталіївна; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА443908
Ремізова, Юлія Олександрівна.
Вплив мікроклімату на гомеостаз організму свиней, продуктивність та якість свинини [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / Ремізова Юлія Олександрівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва. - Полтава, 2019. - 20 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут свинарства і агропромислового виробництва (Полтава)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА854219

Вплив кормових добавок та комбікормів на продуктивність та якість м'яса у свиней [Текст] : монографія / Чудак Роман Андрійович [та ін.]. - Вінниця : РВВ ВНАУ, 2021. - 199 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 179-199. - 100 прим. - ISBN 978-617-7556-98-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чудак, Роман Андрійович; Побережець, Юлія Миколаївна; Ушаков, Владлен Михайлович; Бабков, Ярослав Ігорович

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА859141
Бондаренко, Владислава Вікторівна.
Якість м'яса у свиней за використання у годівлі кормових добавок [Текст] : монографія / Бондаренко Владислава Вікторівна, Главатчук Віта Анатоліївна. - Вінниця : РВВ ВНАУ, 2021. - 176 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-175. - 20 прим. - ISBN 978-617-552-107-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Главатчук, Віта Анатоліївна; Вінницький національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС143549
Маршалок, Вадим Анатолійович.
Вплив змішанолігандного комплексу цинку у складі комбікормів на обмін речовин, продуктивність та якість продукції свиней на відгодівлі [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Маршалок Вадим Анатолійович ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2014. - 198 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-185.

Рубрикатор НБУВ:
 П65-6 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоцерківський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського