![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 269
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС67109 TNM класифікація злоякісних пухлин [Текст] : [метод. посіб.] / [за ред. проф.А. І. Шевченка ; пер. з англ.: О. П. Колесник та ін.] ; International Union Against Cancer. - 8-ме вид. - Вінниця : Нова Книга, 2019. - 87 с. : іл. - ISBN 978-966-382-781-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шевченко, Анатолій Іванович (ред.); Колесник, О. П. (пер.); Кабаков, А.О. (пер.); Кечеджиєв, В. В. (пер.); Михайлов, В. В. (пер.); International Union Against Cancer
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-268-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Головне управління економіки; Харківська торгово-промислова палата; Харківський державний університет харчування та торгівлі"Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", державне підприємство; "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2012 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-341-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківська обласна державна адміністрація. Департамент економіки і міжнародних відносин; Харківська торгово-промислова палатаХарківський державний університет харчування та торгівлі; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2014 ; Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА746045 Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 392-443. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-229-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, С. В.; Коваленко, А. А.; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Онищенко О. С. Р338 Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Онищенко О. С. Р339 Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-135-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Сидорова, Т. О. (ред.); Оспіщев, В. І. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", всеукраїнська науково-практична конференція (2009 )
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-360-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 . Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-323-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-324-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-359-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА795156 Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-355-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС41292 Автоматизация систем вентиляции и кондиционирования воздуха [Текст] / Е. С. Бондарь [и др.] ; общ. ред. Е. С. Бондарь. - К. : ТОВ "Видавничий будинок "Аванпост-Прим", 2005. - 560 с.: рис. - ISBN 966-8571-15-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондарь, Е. С.; Гордиенко, А. С.; Михайлов, В. А.; Нимич, Г. В.; Бондарь, Е. С. (общ. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА736929 Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 213-223. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-193-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В352966/Ч. 1 Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011]. Ч. 1. - [2011]. - 499 с. : рис., табл. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-198-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2011 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В352966/Ч. 2 Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011]. Ч. 2. - [2011]. - 475 с. : табл. - Текст укр., англ. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-199-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2011 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|