Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (22)Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (291)Наукова періодика України (280)Авторитетний файл імен осіб (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 269
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВС67109

TNM класифікація злоякісних пухлин [Текст] : [метод. посіб.] / [за ред. проф.А. І. Шевченка ; пер. з англ.: О. П. Колесник та ін.] ; International Union Against Cancer. - 8-ме вид. - Вінниця : Нова Книга, 2019. - 87 с. : іл. - ISBN 978-966-382-781-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шевченко, Анатолій Іванович (ред.); Колесник, О. П. (пер.); Кабаков, А.О. (пер.); Кечеджиєв, В. В. (пер.); Михайлов, В. В. (пер.); International Union Against Cancer

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА783546

Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-304-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра готельного і ресторанного бізнесу; "Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти", міжнародна науково-практична конференція (2013 ; Євпаторія); "Наукові досягнення - в практичну діяльність", Кримський пул (2013 ; Євпаторія)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА769184

Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл. - Текст укр., рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-268-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Головне управління економіки; Харківська торгово-промислова палата; Харківський державний університет харчування та торгівлі"Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації", державне підприємство; "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2012 ; Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА789390

Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл. - Текст укр. та рос. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-341-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківська обласна державна адміністрація. Департамент економіки і міжнародних відносин; Харківська торгово-промислова палатаХарківський державний університет харчування та торгівлі; Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва (Харків); "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві", міжнародна науково-практична інтернет-конференція (2014 ; Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА746045

Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 392-443. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-229-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
 Л99,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, С. В.; Коваленко, А. А.; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Онищенко О. С. Р338

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Онищенко О. С. Р339

Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80,0 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Іванов, Сергій Віталійович; Коваленко, Алла Арестівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В358735/1
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 1 : Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - 300 прим. - ISBN 978-617-7879-39-7. - ISBN 978-617-7879-39-7 (ч. 1)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В358735/2
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрикатор НБУВ:
 Л86-3 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Лапицька, Надія Володимирівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА726332

Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-135-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (відп. ред.); Янчева, Л. М. (ред.); Михайлов, В. М. (ред.); Сидорова, Т. О. (ред.); Оспіщев, В. І. (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі; "Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", всеукраїнська науково-практична конференція (2009 )

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
В355736/1
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 1. - 2015. - 450 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-360-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
В355441/1
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол. О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін, Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014 .
Ч. 1. - 2014. - 468 с. : рис., табл. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-323-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
В355441/2
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Ч. 2. - 2014. - 502 с. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-324-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2014 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
В355736/2
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015.
Ч. 2. - 2015. - 516 с. : рис., табл. - Текст укр. та англ. - 70 прим. - ISBN 978-966-405-359-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; "Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2015); Харківська обласна державна адміністрація. Департамент науки і освіти; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА795156

Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-355-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВС41292

Автоматизация систем вентиляции и кондиционирования воздуха [Текст] / Е. С. Бондарь [и др.] ; общ. ред. Е. С. Бондарь. - К. : ТОВ "Видавничий будинок "Аванпост-Прим", 2005. - 560 с.: рис. - ISBN 966-8571-15-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бондарь, Е. С.; Гордиенко, А. С.; Михайлов, В. А.; Нимич, Г. В.; Бондарь, Е. С. (общ. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА736929

Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 213-223. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-193-1

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-7 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
В352966/Ч. 1
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 1. - [2011]. - 499 с. : рис., табл. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-198-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2011 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
В352966/Ч. 2
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 2. - [2011]. - 475 с. : табл. - Текст укр., англ. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-199-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Янчева, Л. М. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі", всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів (2011 ; Харків); Харківська обласна державна адміністрація; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського