Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л972<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА365414
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС112360
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-161.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА447044
Ковтун, Аліна Володимирівна.
Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ковтун Аліна Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА447536
Гусарова, Олена Віталіївна.
Інтенсифікація тепломасопереносу під час одержання чипсів з яблук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гусарова Олена Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2020. - 29 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського