Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (152)Реферативна база даних (209)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Денисенко Т.М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2007. — 23 с. — укp.

Рубрики:
2.

Теличкун Ю. С. Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2011. — 23 с. — укp.

Рубрики:
3.

Чудік Ю.В. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2002. — 20 с. — укp.

Рубрики:
4.

Столярчук В.М. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 17 с. — укp.
5.

Шидакова-Каменюка О.Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
6.

Романенко Р.П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2008. — 23 с. — укp.
7.

Залевська Н.О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Козак Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.01. — О., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
9.

Давидович О.Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010. — 24 с. — укp.

Рубрики:
10.

Макарова О.В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
11.

Кір'янова Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
12.

Своєволіна Г.В. Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
13.

Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 24 с. — укp.

Рубрики:
14.

Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
15.

Олексієнко Н.В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
16.

Чуйко А.М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
17.

Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
18.

Дідик І.В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2003. — 20 с. — укp.

Рубрики:
19.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 23 с. — укp.

Рубрики:
20.

Чорна Н.В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського