Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Хомич Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...

      
Категорія:    
1.

Хомич Г. О. 
Основи психологічного консультування : Навч. посіб. / Г. О. Хомич, Р. М. Ткач; Міжрегіон. акад. упр. персоналом. - К., 2004. - 150 c. - укp.

Розкрито теоретичні та методологічні аспекти психологічного консультування. Вміщено матеріали з практики індивідуального консультування, використання класичного вітчизняного та зарубіжного досвіду професійного консультування в галузі сімейної взаємодії, психологічної допомоги в системі освіти, в роботі з дезадаптованими підлітками тощо. Подано методичні рекомендації стосовно індивідуального консультування.

Раскрыты теоретические и методологические аспекты психологического консультирования. Представлены материалы по практике индивидуального консультирования, использования классического отечественного и зарубежного опыта профессионального консультирования в отрасли семейного взаимодействия, психологической помощи в системе образования, в работе с дезадаптированными подростками и т.п. Приведены методические процедуры и техники индивидуального консультирования.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю949.2 я73

Шифр НБУВ: ВА655635 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Суткович Т. Ю. 
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини : монографія / Т. Ю. Суткович, А. Т. Безусов, В. Я. Плахотін, Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Полтава, 2009. - 149 c. - укp.

Розглянуто можливості використання вакууму для розробки зберігальних харчових технологій, наведено результати наукових досліджень з удосконалення технологій виробництва яблучного соку та соків з деяких видів дикорослої сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин за рахунок запобігання їх руйнуванню у ході технологічного процесу та максимального збереження природного складу сировини. Висвітлено особливості використання вакууму у процесі виробництва консервованих грибів.

Рассмотрены возможности использования вакуума для разработки сберегающих технологий, приведены результаты научных исследований по усовершенствованию технологий производства яблочного сока и соков из некоторых видов дикорастущего сырья с повышенным содержанием биологически активных веществ за счет предупреждения их разрушению при технологическом процессе и максимального сохранения природного состава сырья. Освещены особенности использования вакуума при производстве консервированных грибов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813 + Л961.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА719836 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Хомич Г. П. 
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач; Укоопспілк, Полтав. ун-т спож. кооп. України, каф. технології та орг. харч. вир-в. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 c. - Бібліогр.: с. 138-157. - укp.

Наведено ботанічну характеристику окремих видів дикорослих культур, розглянуто ареал їх поширення та лікарські властивості. Розкрито можливості використання дикорослих ягід у харчовій промисловості, описано їх хімічний склад та антиоксидантні властивості. Запропоновано способи підвищення виходу збагаченого біологічно активними речовинами соку з дикорослих ягід, обгрунтовано пропозиції щодо його використання для підвищення біологічної цінності консервів. Розглянуто безвідходні технології переробки плодів дикорослих культур.

Дана ботаническая характеристика некоторых видов дикорастущих культур, рассмотрены ареал их распространения и лечебные свойства. Раскрыты возможности использования дикорастущих ягод в пищевой промышленности, описан их химический состав и антиоксидантные свойства. Рассмотрены способы повышения выхода обагащенного биологически активными вещеставами сока дикорастущих ягод, обоснованы рекомендации по его использованию с целью повышения биологической ценности консервов. Описаны безотходные технологии переработки плодов дикорастущих культур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-34 + Л916

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА718613 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Ткач В. О. 
Управління потенціалом туристичного підприємства : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. О. Ткач, В. В. Сайко, О. І. Бобирь, А. О. Прочан, Г. М. Хомич; Запоріз. нац. техн. ун-т. - Д. : Акцент, 2013. - 227 c. - Бібліогр.: с. 226-227 - укp.

Узагальнено та систематизовано сучасні підходи до управління формуванням, розвитком, конкурентоспроможністю потенціалу туристичного підприємства. Висвітлено ідеї та практичні додатки, пов'язані з творчим пошуком шляхів реалізації потенцілу, аналізом "вузьких місць" підприємства, оцінкою рівня досягнення стратегічних планів, які до цього детально не розглядалися. Увагу приділено питанням управління потенціалом, які здаються найменш систематизованими, та особливостям потенціалу туристичних підприємств. Визначено модель інноваційного розвитку потенціалу туристичного підприємства.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)441.358.1-571.1-21 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА760170 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Шафран Л. М. 
Экспериментальное изучение биопротекторных свойств пищевого концентрата полифенолов черники при экспозиции тяжелыми металлами / Л. М. Шафран, Г. А. Хомич, Е. В. Третьякова, Н. А. Самохина, Ю. В. Нехорошкова, А. М. Третьяков, Е. С. Шитко // Мед. перспективи. - 2012. - 17, № 4. - С. 98-104. - Библиогр.: 21 назв. - рус.

На моделі свинцевої та кадмієвої інтоксикації в субхронічному експерименті встановлено позитивний ефект застосування харчового концентрату поліфенолів чорниці, що сприяє посиленню елімінації важких металів з організму, відновленню балансу про- та антиоксидантних систем, активації окисно-відновлювальних процесів, стабілізації активності протеолітичних ферментів, а також підвищенню адаптаційних можливостей організму за показниками стану симпатоадреналової системи.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р419.441-29 + Р284.41

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15785 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Хомич Г. П. 
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 217 c. - Бібліогр.: с. 190-217 - укp.

Узагальнено інформацію про фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід, їх склад, властивості: антиоксидантні, лікувально-профілактичні, зміни у процесі переробки, використання дикорослої сировини в харчовому виробництві. Розглянуто особливості складу дикорослої сировини. Досліджено вплив кліматичних умов і зони вирощування на збереження біологічно активних речовин. Проаналізовано зміну вмісту та складу фенольних речовин за різних технологічних прийомів переробки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л916

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА772783 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Хомич Г. О. 
Психологічна допомога дітям, котрі перебувають в умовах тривалої депривації / Г. О. Хомич, І. А. Руденко // Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закл. освіти : зб. наук. пр. - 2008. - Вип. 41. - С. 192-195. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Проаналізовано вплив на особистість дитини соціальної депривації, яка виражає глибинні основи психіки, деформує світобачення, призводить до розвитку конформізму та негативізму, поглиблює акцентуацію. Обгрунтовано тезу про те, що дітям не можна одержувати позитивного підкріплення у разі негативних реакцій та проявів агресивності, інакше може сформуватися стійка звичка агресивно реагувати у будь-яких ситуаціях, тобто негативна реакція переросте в особистісну рису - агресивність. Запропоновано різні способи психологічної допомоги дітям. Наголошено, що саме гра є спеціальним методом, коли ігри як життєві ситуації розподіляються сходинками у певну систему, відповідно до задач для досягнення певних результатів і виправлення певних відхилень у поведінці та розвитку дітей, які перебувають за умов тривалої депривації. Відзначено, що завдяки продуманим діям дорослих можуть значно послаблюватись негативні впливи вимушеної депривації на несформовану дитячу психіку, знижувати тривожність і агресивність, а природні емоційність і відкритість сприятимуть пошуку рівновагі та гармонії.

Проанализировано влияние на личность ребенка социальной депривации, которая выражает глубинные основы психики, деформирует мировоззрение, содействует развитию конформизма и негативизма, углубляет акцентуацию. Подчеркнуто, что детям нельзя получать позитивного подкрепления во время отрицательных реакций и проявлений агрессивности, иначе может сформироваться стойкая привычка агрессивно реагировать в любых ситуациях, то есть негативная реакция перерастет в личную черту - агрессивность. Предложены разные способы психологической помощи детям. Отмечено, что благодаря продуманным действиям взрослых могут значительно ослабляться отрицательные влияния вынужденной депривации на несформированную детскую психику, понижаться тревожность и агрессивность, а естественные эмоциональность и открытость будут содействовать поиску равновесия и гармонии.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю984.92

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж70586 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Хомич Г. 
Особливості соціально-психологічної адаптації підлітків / Г. Хомич, Т. Мощенко // Гуманіт. вісн. ДВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди" : наук.-теор. зб. - 2010. - Вип. 19. - С. 340-345. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто проблему соціалізації підлітка за сучасних умов, досліджено особливості процесу соціально-психологічної адаптації та дезадаптації. Виокремлено специфіку впливу несприятливих факторів на особистість підлітка.

Рассмотрена проблема социализации подростка в современных условиях, исследованы особенности процесса социально-психологической адаптации и дезадаптации. Представлена специфика воздействия неблагоприятных факторов на личность подростка.

The problem of adolescent socialization in modern terms is examined, are passed in review the peculiarities of the process of socially-psychological adaptation and disadaptation of modern teenagers directions.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю952.14 + Ю983.402.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71961 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Хомич Г. 
Дослідження проблеми інтернет-залежності в підлітків / Г. Хомич, Ю. Потапенко // Гуманіт. вісн. ДВНЗ "Переяслав-Хмельниц. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди" : зб. наук. пр. - 2012. - Вип. 24. - С. 444-448. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто проблему схильності до Інтернет-залежності дітей підліткового віку за сучасних умов. Досліджено особливості адаптації та дезадаптації підлітків, виокремлено специфіку впливу означеної адикції на особистість.

Рассмотрена проблема склонности к интернет-зависимости детей подросткового возраста в современных условиях, исследованы особенности адаптации и дезадаптации подростков, выделена специфика влияния указанной аддикции на личность.

The paper considers the problem of addiction to Internet-based adolescent children in the present conditionsis, wy study the features of adaptation and maladaptation teenagers released the specifics of the impact of addiction on the individual.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч421.354.51

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71961 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Хомич Г. П. 
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Г. П. Хомич; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 36 c. - укp.

Обгрунтовано технологічну можливість підвищення якості та біологічної цінності харчових продуктів за рахунок використання комплексу біологічно активних речовин (БАР) вітчизняної дикорослої сировини (горобини чорноплідної, бузини чорної, чорниці, ірги, шовковиці чорної, журавлини). Досліджено особливості хімічного складу дикорослої сировини України та науково обгрунтовано шляхи переробки дикорослих фруктів та ягід на консервовані харчові продукти (сік, пюре та заморожену сировину). Показано доцільність мультиензимного біокаталізу полімерів рослинної тканини для підвищення ефективності вилучення поліфенольних та інших БАР. Розроблено на основі біокаталітичних властивостей вітчизняних ферментних препаратів мультиензимну композицію для ферментолізу дикорослої фруктово-ягідної сировини. Доведено вплив ферментолізу мульензимної композиції на формування якісних показників соків шляхом регулювання концентрації ферментних препаратів, температурних умов і тривалості ферментолізу. Удосконалено технологію виробництва соків з дикорослих фруктів та ягід з підвищеним вмістом антоціанових пігментів. Проаналізовано якість відходів сокового виробництва. Запропоновано шляхи використання соків і відходів дикорослої сировини для підвищення біологічної цінності харчових продуктів. Розроблено рецептури та одержано нові продукти на основі соків, водних і водно-спиртових екстрактів вичавок, складена та затверджено в установленому порядку нормативну документацію. Наведено результати медико-біологічних досліджень і соціально-економічну ефективність упровадження нових технологій у народне господарство.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32 + Л916

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА394710 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
11.

Хомич Г. П. 
Дослідження впливу магнітного поля на соковіддачу слив / Г. П. Хомич, Г. Є. Дубова, О. С. Луканін // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 12. - С. 65-67. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Досліджено вплив перемінного магнітного поля на соковіддачу слив. Для попередньої обробки сировини застосовували обертаюче перемінне магнітне поле при холостому ході та із застосуванням феромагнітних частин. Встановлено, що попередня обробка сировини у перемінному магнітному полі підвищує вихід соку. Дія вихрового магнітного поля інтенсифікує руйнування внутрішньоклітинних зв'язків без використання теплового впливу на рослинну клітину. Експериментально одержано кінетичні залежності виходу соку із слив від часу обробки їх у перемінному магнітному полі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
12.

Дубова Г. Є. 
Вплив цитолітичних ферментів на соковіддачу слив / Г. Є. Дубова, Г. П. Хомич, О. С. Луканін // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2. - С. 66-68. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Досліджено вплив попередньої обробки м'язги слив цитолітичними ферментами пророщеного вівса та солоду ячменю на вихід соку. Плодову м'язгу слив рекомендується піддавати обробці ячмінним солодом. Встановлені оптимальні умови перебігу технологічного процесу: температура - 40 °C, тривалість 2 год, співвідношення м'язги та ячмінного солоду - 1:0,1. Вихід соку становить 67 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
13.

Хомич Г. П. 
Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків / Г. П. Хомич, Л. О. Положишникова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11. - С. 62-67. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

Досліджено хімічний склад ягід бузини чорної. Експериментально підтверджено наявність у її складі значної кількості біологічно активних речовин. Досліджено вплив технології переробки на якість соку з бузини чорної. Встановлено, що використання для попередньої обробки м'язги ферментативного каталізу позитивно впливає на показники якості соків з бузини чорної.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
14.

Хомич Г. П. 
Дослідження біологічно активних речовин хеномелесу та продуктів його переробки / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, А. Б. Бородай, Н. В. Іщенко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11. - С. 29-35. - Бібліогр.: 27 назв. - укp.

Визначено біологічну цінність складових частин хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні показники хеномелесу та продуктів його переробки. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки хеномелесу. Запропоновано шляхи використання напівфабрикатів із хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращання їх біологічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
15.

Калмикова Л. О. 
Розвиток особистості у різних умовах соціалізації : колект. монографія / Л. О. Калмикова, З. В. Гуріна, Н. В. Видолоб, Л. О. Ніколаєв, Я. З. Василькевич; ред.: Л. О. Калмикова, Г. О. Хомич. - Київ : Слово, 2016. - 468, [1] c. - Бібліогр.: с. 424-469 - укp.

Вивчено питання, пов'язані з багатоаспектною і багатовекторною проблематикою особистості людини на різних етапах її онтогенезу за різноманітних умов соціалізації. Досліджено передумови, базові чинники, механізми, закономірності розвитку особистості, вікові особливості й індивідуальні відмінності її становлення. В узагальненому вигляді надано інформацію про вітчизняні та зарубіжні особистісно орієнтовані теорії та концепції в різних психологічних школах. Приділено увагу питанням професіоналізації особистості, а також технологічним аспектам її психологічного супроводу. Висвітлено нові аспекти проблем особистості в різних вимірах, зокрема: комунікативному, інформаційному, віртуальному, фаховому, суб'єктному, етнокультурному.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю937

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА801400 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
16.

Хомич Г. 
Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки / Г. Хомич // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73. - С. 447. - укp.

Враховуючи високий вміст фенольних сполук у складі ягід чорниці та їх різнобічну лікувально-профілактичну дію, доцільно одержувати на їх основі продукти харчування, збагачені БАР цієї сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж28852/б. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
17.

Хомич Г. П. 
Вторинні продукти переробки хеномелесу - джерело біологічно активних речовин / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Н. В. Попова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4. - С. 231-240. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Запропоновано шляхи переробки відходів хеномелесу. Проведено порівняльну характеристику фізико-хімічних показників і вмісту біологічно активних речовин відходів і плодів з хеномелесу. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться у вичавках хеномелесу. Досліджено використання напівфабрикатів із вичавок хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращання їх біологічної цінності, органолептичних і структурно-механічних властивостей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
18.

Психологічна безпека особистості у змінному світі = Психологическая безопасность личности в изменяющемся мире = Псіхалагічная бяспека асобы ў зменлівым свеце = Psychological safety of the personality in the changing world : міжнар. колект. монографія / ред.: І. В. Волженцева, Т. В. Кириченко, Г. О. Хомич, Н. Билінська, Д. М. Чижма, О. І. Медведська, С. Л. Ящук, А. В. Даниленко, М. В. Лила, Л. О. Цибаєва; Переяслав-Хмельн. держ. пед. ун-т ім. Г. Сковороди, Установа освіти "Брест. держ. ун-т ім. О.С. Пушкіна". - Переяслав-Хмельницький. - Брест : Домбровська Я. М., 2019. - 472 c. - Бібліогр. в кінці ст. - укp. - рус. - англ. - bul.

Досліджено звукову безпеку особистості в змінному світі у контексті впливу ерготропної музики на психіку людини. Проаналізовано психологічні особливості становлення валеологічного та безпекового аспектів відношення "людина - природа" в слов’янському етногенезі. Охарактеризовано особливості розвитку гуманних почуттів у майбутніх практичних психологів. Розглянуто концептуальні підходи до дослідження професійно-мовленнєвої діяльності як основи комунікативної компетентності майбутніх психологів. Висвітлено моральну атракцію як психологічний механізм розвитку самосвідомості особистості дошкільника. Досліджено взємозв'язок толерантності до невизначеності з психологічною безпекою особистості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ю937-68 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА832489 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
19.

Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу / ред.: О. О. Нестуля, С. В. Гаркуша, Н. М. Бобух, А. С. Ткаченко, В. О. Скрипник, Г. О. Бірта, П. Ю. Балабан, Н. В. Карпенко, Г. П. Хомич, Т. В. Капліна, І. М. Петренко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2019. - 424, [1] c. - укp. - англ.

Наведено результати дослідження джерел світла для вирощування рослин в умовах закритого грунту, характеристик штучних алмазних порошків за формою кристалу, а також відповідності світлодіодних світильників вимогам технічних регламентів. Окреслено тенденції розвитку малого торговельного підприємництва. Увагу приділено оцінці якості цукрової кукурудзи консервованої за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Висвітлено маркетингові особливості роботи контакт-центру. Проаналізовано сучасний стан і перспективи проєктування екологічних засобів розміщення. Подано інформацію щодо сучасних трендів у ресторанному господарстві як інструменту підвищення конкурентоспроможності вітчизняних закладів харчування. Розглянуто питання вдосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини. Описано можливості розширення асортименту м'ясних січених виробів за рахунок використання спіруліни. Розкрито методологічний потенціал синергетичного підходу у професійній діяльності викладача вищої школи. Висвітлено теоретико-методологічні засади професійної підготовки фахівців на основі інноваційних технологій навчання.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)42 я43 + Л8/9 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА839200 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
20.

Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу / ред.: О. О. Нестуля, В. О. Скрипник, О. В. Манжура, Н. М. Бобух, Т. В. Капліна, Г. П. Хомич, І. М. Петренко; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 331, [1] c. - Бібліогр. в кінці ст. - укp.

Розглянуто актуальні проблеми готельно-ресторанної справи, харчових технологій, а також освітніх, педагогічних наук. Проаналізовано сучасний стан упровадження креативних концепцій найбільш популярних хостелів в Україні та світі, встановлено необхідність створення хостелу інноваційного формату в м. Миргород Полтавської області. Окреслено перспективи розвитку готелів ділового призначення в Україні. Вдосконалено технологію вівсяного печива з використанням продуктів переробки горіхів. Досліджено вплив порошку м'якоті кавуна на властивості бісквітного напівфабрикату. Увагу приділено конфліктам адаптаційного періоду у студентській групі та їх профілактиці. Охарактеризовано засоби неформальної освіти майбутніх фінансистів. Висвітлено потенційні можливості розвитку особистості майбутнього фахівця гуманітарної сфери засобами музейної педагогіки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я43 + У9(4УКР)424.1 я43 + У9(4УКР)424.3 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА852520 Пошук видання у каталогах НБУВ 
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського