Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (79)Наукова періодика України (44)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Ляшенко Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ДС88246
   Ляшенко, Борис Миколайович.
Моделі і чисельні методи дослідження багатопараметричних сингулярних спектральних задач [Текст] : дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.05.02 / Ляшенко Борис Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2003. - 317 арк. - арк. 271-295

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС76813
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ляшенко Богдан Віталійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 298 арк. - арк.: 157-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА326715
   Ляшенко, Борис Миколайович.
Моделі і чисельні методи дослідження багатопараметричних сингулярних спектральних задач [Текст] : автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.05.02 / Ляшенко Борис Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2003. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА320527
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Б.В.Ляшенко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
В352373/2
Михайлов, Валерій Михайлович
Технологічні основи машинобудування [Текст] : навч. посіб. : у 2 ч. / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010 .
Ч. 2 : Спеціальна частина. - 2010. - 233 с. : рис. - Бібліогр.: с. 232-233. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-145-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В352608/1
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 .
Ч. 1 : Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко. - 2010. - 83 с. : рис. - Бібліогр.: с. 83. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-152-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА737089

Оптимизация технологии нанесения покрытий по критериям прочности и износостойкости [Текст] : [монография] / Б. А. Ляшенко [и др.] ; [под ред. В. В. Харченко] ; НАН Украины, Ин-т проблем прочности им. Г. С. Писаренко. - К. : [Ин-т пробл. прочности НАН Украины], 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 173-193. - 200 прим. - ISBN 978-966-02-5819-8

Рубрикатор НБУВ:
 К663 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ляшенко, Б. А.; Соловых, Е. К.; Мирненко, В. И.; Рутковский, А. В.; Черновол, М. И.; Харченко, В. В. (ред.); Національна академія наук України; Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

8.
В352608/2
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 .
Ч. 2 : Технологічне обладнання малих молокопереробних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-260-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА773907

Применение и прочность полимерных материалов при изготовлении и ремонте машин и оборудования [Текст] : [монография] / Б. А. Грязнов [и др.] ; [отв. ред. Б. А. Ляшенко] ; Нац. акад. наук Украины, Ин-т проблем прочности им. Г. С. Писаренко. - К. : [б. и.], 2013. - 296 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-966-02-6988-0

Рубрикатор НБУВ:
 Ж83-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грязнов, Борис Алексеевич; Бухтияров, Виктор Кимович; Какуевицкий, Валерий Александрович; Аронович, Довид Азриэлевич; Налимов, Юрий Степанович; Ляшенко, Б. А. (ред.); Национальная академия наук Украины; Институт проблем прочности имени Г. С. Писаренко (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

10.
В352608/3
Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв [Текст] : навч. посіб. : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2010 - 2013.
Ч. 3 : Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 95 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-288-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Б. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА786789
   Ляшенко, Борис Миколайович.
Методи обчислень [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів фіз.-мат. ф-ту / Б. М. Ляшенко, О. М. Кривонос, Т. А. Вакалюк ; Житомир. держ. ун-т ім. Івана Франка. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2014. - 227 с. : рис. - (Навчаємось разом). - Бібліогр.: с. 224-225. - 300 прим. - ISBN 978-966-485-174-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кривонос, Олександр Миколайович; Вакалюк, Тетяна Анатоліївна; Житомирський державний університет імені Івана Франка

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА790640

Поверхностное упрочнение зубчатых колес [Текст] : монография / Ляшенко Б. А. [и др.] ; Кировогр. нац. техн. ун-т. - Кировоград : КОД, 2015. - 183 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-183. - 300 прим. - ISBN 978-617-653-007-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ляшенко, Борис Артемович; Каплун, Павел Витальевич; Златопольский, Фёдор Иосифович; Довжук, Сергей Александрович; Соловых, Евгений Константинович; Кировоградский национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВС65782
Ляшенко, Борис Артемович.
Дискретное модифицирование поверхностного слоя деталей машин и инструментов [Текст] : [монография] / Ляшенко Б. А., Новиков Н. В., Клименко С. А. ; НАН Украины, Ин-т сверхтвердых материалов им. В. Н. Бакуля. - Киев : ИСМ им. В. Н. Бакуля, 2017. - 263 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 242-263. - 300 прим. - ISBN 978-966-02-8243-8
К 100-летию НАН Украины.

Рубрикатор НБУВ:
 К651 
УДК:
 621.78 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Новиков, Николай Васильевич; Клименко, Сергей Анатольевич; Национальная академия наук Украины; Институт сверхтвердых материалов имени В. Н. Бакуля (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
В358735/3
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)

Рубрикатор НБУВ:
 Л972 
 Л994 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського