Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ДС76338
   Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Х., 2002. - 196 арк. - арк. 123-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС76813
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ляшенко Богдан Віталійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 298 арк. - арк.: 157-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС79923
   Михайлов, Валерій Михайлович.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Михайлов ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 371 арк.+ дод.: 252арк. - арк. 327-371
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА320527
Ляшенко, Богдан Віталійович.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Б.В.Ляшенко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА321769
   Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двосторннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Текст] : автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА325290
   Михайлов, Валерій Михайлович.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 34 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА387203
Молчанова, Наталія Юріївна.
Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Молчанова Наталія Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
В354686/3
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Плевако, Володимир Павлович; Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Костенко, Станіслав Миколайович; Педорич, Ірина Петрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
В354686/2
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012.
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-273-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, А. О.; Дьяков, О. Г.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА409909
Фарісєєв, Андрій Геннадійович.
Розробка апарата для жарення м'яса в умовах електроосмосу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Фарісєєв Андрій Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА422639
   Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Скрипник Вячеслав Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 40 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС152400
Молчанова, Наталія Юріївна.
Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Молчанова Наталія Юріївна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Донецьк, 2011. - 184 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-184.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського