Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Грегірчак Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС63874 Грегірчак, Наталія Миколаївна. Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Грегірчак Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 126 л. - л.111-126Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА306473 Грегірчак, Наталія Миколаївна. Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Грегірчак Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | В348638/Ч. 1 Технологія антибіотиків і ферментів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.092900 "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заоч. форм навчання / уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2005 . Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ). - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пічко, Вікторія Борисівна \уклад.\; Грегірчак, Наталія Миколаївна \уклад.\; Національний університет харчових технологій (Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р97276 Технологія біологічно активних сполук [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт студ. спец. 6.091600 "Біотехнологія" напряму 6.0916 "Хімічна технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р99193 Мікробіологія продуктів переробки жирів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | Р99980 Мікробіологія бродильних виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетняк, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Решетняк, Людмила Русланівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | Р101480 Робоча програма ознайомлювальної практики [Текст] : для студ. II курсу спец. 6.092900 "Біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Н. М. (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | Р102508 Мікробіологія хліба і кондитерських виробів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | Р102480 Технологія антибіотиків та фармферментних препаратів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.09290 "Промислова біотехнологія" спеціалізації "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | Р105036 Мікробіологія консервного виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р105053 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | Р108467 Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | Р107148 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | Р98963 Технологія вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091600 "Біотехнологія" спеціалізації "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 6.0916 "Хімічна технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, В. Б. Пічко. - К. : НУХТ, 2003. - 12 с. - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|