Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит: (<.>A=Грегірчак Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ДС63874
Грегірчак, Наталія Миколаївна.
Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Грегірчак Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 126 л. - л.111-126

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА306473
Грегірчак, Наталія Миколаївна.
Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Грегірчак Наталія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
В348638/Ч. 1
Технологія антибіотиків і ферментів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.092900 "Біотехнологія біологічно активних речовин" напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заоч. форм навчання / уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2005 .
Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ). - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пічко, Вікторія Борисівна \уклад.\; Грегірчак, Наталія Миколаївна \уклад.\; Національний університет харчових технологій (Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р97276

Технологія біологічно активних сполук [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт студ. спец. 6.091600 "Біотехнологія" напряму 6.0916 "Хімічна технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р99193

Мікробіологія продуктів переробки жирів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Воронцов, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Воронцов, Олександр Олександрович (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р99980

Мікробіологія бродильних виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетняк, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетняк, Людмила Русланівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р101480

Робоча програма ознайомлювальної практики [Текст] : для студ. II курсу спец. 6.092900 "Біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Н. М. (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р102508

Мікробіологія хліба і кондитерських виробів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р102480

Технологія антибіотиків та фармферментних препаратів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.09290 "Промислова біотехнологія" спеціалізації "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 0929 "Біотехнологія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Б. Пічко, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р105036

Мікробіологія консервного виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р105053

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетник, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2005. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Решетник, Людмила Расулівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
Р108467

Технічна мікробіологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахунково-графічної роботи для студентів технологічних спеціальностей напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
Р107148

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
Р98963

Технологія вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091600 "Біотехнологія" спеціалізації "Технологія біохімфармпрепаратів" напряму 6.0916 "Хімічна технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, В. Б. Пічко. - К. : НУХТ, 2003. - 12 с. - Бібліогр.: с. 12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Пічко, Вікторія Борисівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського