Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-14 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
Р107148

Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерського, макаронного виробництв та харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. М. Грегірчак, Л. Р. Решетняк. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Решетняк, Людмила Расулівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА753471
   Власенко, В. В.
Технічна мікробіологія (практикум) [Текст] : [навч. посіб.] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. В. Блащук. - Вінниця : Едельвейс і К, 2011. - 151 с. : рис., табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-2462-62-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Власенко, І. Г.; Блащук, В. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА808730

Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2016. - 407 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 391-401. - 300 прим. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 65.00 грн.
Присвячується 50-річчю започаткування інженер. біотехнол. освіти в Україні.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пирог, Тетяна Павлівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Скроцька, Оксана Ігорівна; Кігель, Наталія Федорівна; Національний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА810315

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-930-121-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярослава Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА824539

Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-145-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Капрельянц, Леонід Вікторович; ; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Єгорова, Антоніна Вікторівна; Пауліна, Ярославна Борисівна; Труфкаті, Людмила Вікторівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА838962
Козловська, Ганна Володимирівна.
Санітарна мікробіологія [Текст] : навч. посіб. / Козловська Г. В., Мельник М. В. ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : СІК ГРУП УКРАЇНА, 2019. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 164-166. - 300 прим. - ISBN 978-617-7457-93-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мельник, Марія Василівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА862980
Соломон, Алла Миколаївна.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського