Пошуковий запит: (<.>U=Л961.3 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | СТ351 ДСТУ 3797-98 Консерви. Ікра овочева: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 2654-98. - На заміну ГОСТ 2654-86, РСТ УРСР 1232-84. ТУ 10.17 УССР 45-89, ТУ 111-4-3-81; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 14с., ІІ, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: ГОСТ 2654-98
Видання зберігається у :
|
2. | СТ4614 ДСТУ 4927:2008 Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ4473 ДСТУ 6033:2008 Консерви [Текст] ; Овочі фаршировані. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ8474 ДСТУ 3751:2015 Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98) ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ8742 ДСТУ 7990:2015 Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8981 ДСТУ 8083:2015 Консерви із солодкого перцю. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ9320 ДСТУ 8075:2015 Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ9359 ДСТУ 8000:2015 Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ9360 ДСТУ 8008:2015 Консерви. Салати десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|