Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.3 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
СТ351
ДСТУ 3797-98

Консерви. Ікра овочева: Технічні умови [Текст] / ГОСТ 2654-98. - На заміну ГОСТ 2654-86, РСТ УРСР 1232-84. ТУ 10.17 УССР 45-89, ТУ 111-4-3-81; Введ. 2000.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 14с., ІІ, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
ГОСТ 2654-98

Видання зберігається у :

2.
СТ4614
ДСТУ 4927:2008

Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4473
ДСТУ 6033:2008

Консерви [Текст] ; Овочі фаршировані. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ8474
ДСТУ 3751:2015

Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98) ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ8742
ДСТУ 7990:2015

Консерви. Закуски з квашених овочів. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8981
ДСТУ 8083:2015

Консерви із солодкого перцю. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ9320
ДСТУ 8075:2015

Консерви. Баклажани обжарені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ9359
ДСТУ 8000:2015

Консерви. Салати та соуси гарбузові. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ9360
ДСТУ 8008:2015

Консерви. Салати десертні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського