РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
2.

Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
4.

Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2009
5.

Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
6.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
7.

Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 5.
9.

Котузаки О. М. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2013
10.

Кирпіченкова О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
11.

Палько Н. С. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
12.

Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10.
13.

Лозовая Т. М. Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
14.

Иоргачева Е. Г. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
15.

Кравченко М. Ф. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
16.

Лісовська Т. О. Дослідження реологічних властивостей бісквітного тіста з використанням екструдованого кукурудзяного борошна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
17.

Korenets Yu. Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 2/10.
18.

Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
19.

Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів // Товари і ринки. - 2017. - № 2.
20.

Кравченко М. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" // Товари і ринки. - 2017. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського