Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л838$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС103020
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА349039
   Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ3404
СОУ 15.8-37-00032744-004:2005

Хліб житній, житньо-пшеничний та пшенично-житній. Технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинна від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 4 с. - (Стандарт організації України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3405
СОУ 15.8-37-00389676-559:2007

Хліб із різних сортів пшеничного борошна та їх сумішей. Український асортимент. Номенклатура [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-08-01. - К. : Укрхлібпром, 2007. - III, 21 с. - (Стандарт організації України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ2673
ДСТУ-П 4583:2006

Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28807-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гуленко, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА409231
Семенова, Анастасія Борисівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Семенова Анастасія Борисівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л838 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА418842
Писарець, Ольга Петрівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Писарець Ольга Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л838 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА428977
Зуйко, Віра Ігорівна.
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зуйко Віра Ігорівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА442983
Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Галясний Іван Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л838 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського