Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА797588 Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-216-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна; Бровко, Елеонора Максимівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА327887 Чуйко, Андрій Миколайович. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА756801 Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6 Авт. на тит. арк. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевична, Наталія Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС81535 Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | В355317/2 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 2 : Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 137 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-137. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-316-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерий Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА349039 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС103020 Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА421325 Лозова, Тетяна Михайлівна. Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Лозова Тетяна Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2016. - 46 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА809976 Лозова, Тетяна Михайлівна. Наукове обґрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Лозова Т. М., Сирохман І. В. ; Цетр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 327 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 255-327. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-182-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович; Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА747303 Лисюк, Галина Михайлівна. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-218-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Верешко, Наталія Вячеславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА693231 Могильный, Михаил Петрович. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шрамко, Елена Васильевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА842093 Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія / [Н. П. Буяльська та ін.] ; Нац. ун-т "Чернігів. політехніка". - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-121. - 100 прим. - ISBN 978-617-7571-70-3Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Буяльська, Наталія Павлівна; Гуменюк, Оксана Леонідівна; Денисова, Наталя Миколаївна; Челябієва, Вікторія Миколаївна; Чернігівський національний технологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ДС56623 Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский государственный торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА414422 Соколовська, Ірина Олександрівна. Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Соколовська Ірина Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | Р109848 Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Державний департамент продовольстваОб'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА301941 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ДС59271 Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ДС138472 Йовбак, Уляна Сергіївна. Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Йовбак Уляна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 278 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-178.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | РА403055 Йовбак, Уляна Сергіївна. Розроблення напівфабрикатів драглеподібної структури для борошняних кондитерських виробів з використанням пектиновмісної овочевої сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Йовбак Уляна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | РА299747 Завадинська, Олена Юріївна. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|