РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (24)Автореферати дисертацій (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гусятинська Н. А. Сучасні способи інтенсифікації процесу екстрагування цукрози з використанням хімічних реагентів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Купчик М. П. Підвищення якості дифузійного соку завдяки застосуванню електротехнологій. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Гусятинська Н. А. Вплив хімічної обробки бурякової стружки на технологічну якість дифузійного соку. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Гусятинська Н. А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків : автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2008
6.

Блаженко С. І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2000
7.

Серебряков Р. А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2002
8.

Слива Ю. В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
9.

Тетеріна С. М. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
10.

Гусятинський М. В. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
11.

Цимбал А. С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 1999
12.

Чорна Т. М. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
13.

Паламарчук Н. І. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
14.

Захарченко Т. М. Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2009
15.

Купчик М. П. Розробка способу підготовки екстрагента з використання електромембранної технології для вилучення сахарози із бурякової стружки. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Купчик М. П. Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Мокін Б. І. Кореляційні моделі процесу екстракції цукру із бурякової стружки // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2001. - № 2.
18.

Мокін Б. І. Взаємний кореляційний аналіз процесу екстракції цукру із бурякової стружки та вибір структури його узагальненої моделі // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2001. - № 3.
19.

Лисогор В. М. Вибір оптимального значення коефіцієнта відкачки дифузійного соку з точки зору мінімальної собівартості продукції // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2002. - № 4.
20.

Liulka O. Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського