Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гусятинська Н. А. Сучасні способи інтенсифікації процесу екстрагування цукрози з використанням хімічних реагентів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Купчик М. П. Підвищення якості дифузійного соку завдяки застосуванню електротехнологій. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Гусятинська Н. А. Вплив хімічної обробки бурякової стружки на технологічну якість дифузійного соку. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Гусятинська Н. А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків : автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2008
|
6. |
Блаженко С. І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2000
|
7. |
Серебряков Р. А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2002
|
8. |
Слива Ю. В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
9. |
Тетеріна С. М. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
|
10. |
Гусятинський М. В. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
11. |
Цимбал А. С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 1999
|
12. |
Чорна Т. М. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
13. |
Паламарчук Н. І. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
14. |
Захарченко Т. М. Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2009
|
15. |
Купчик М. П. Розробка способу підготовки екстрагента з використання електромембранної технології для вилучення сахарози із бурякової стружки. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
16. |
Купчик М. П. Сучасні електромембранні методи підготовки технологічних середовищ для харчових виробництв. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Мокін Б. І. Кореляційні моделі процесу екстракції цукру із бурякової стружки // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2001. - № 2.
|
18. |
Мокін Б. І. Взаємний кореляційний аналіз процесу екстракції цукру із бурякової стружки та вибір структури його узагальненої моделі // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2001. - № 3.
|
19. |
Лисогор В. М. Вибір оптимального значення коефіцієнта відкачки дифузійного соку з точки зору мінімальної собівартості продукції // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2002. - № 4.
|
20. |
Liulka O. Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
|
| |