Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА692424 Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620. - ISBN 5-98879-011-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Нечаев, Алексей Петрович; Траубенберг, Светлана Евгеньевна; Кочеткова, Алла Алексеевна; Колпакова, Валентина Васильевна; Витол, Ирина Сергеевна; Нечаев, Алексей Петрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА699901 Физическая и коллоидная химия (в общественном питании) [Текст] : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования / С. В. Горбунцова [и др.]. - М. : Альфа-М ; М. : ИНФРА-М, 2008. - 269 с. - (Серия "ПРОФИль"). - Библиогр.: с. 265 (9 назв.). - ISBN 978-5-98281-093-9 (Альфа-М). - ISBN 978-5-16-002769-2 (ИНФРА-М)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Горбунцова, Светлана Валерьевна; Муллоярова, Эльмира Альфредовна; Оробейко, Елена Сергеевна; Федоренко, Елена Владимировна
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| 3. | ВА724832 Зінченко, Марія Георгіївна. Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., у т. ч. інозем. студ. / М. Г. Зінченко ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2009. - 187 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 179-180. - 300 прим. - ISBN 978-966-593-772-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА729874 Харчова хімія [Текст] : лаб. практикум для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: А. В. Гузій [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 75 с. : рис. - Бібліогр.: с. 73. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гузій, А. В. (уклад.); Скоробогатий, Я. П. (уклад.); Петровська, Н. О. (уклад.); Львівська комерційна академія; Укоопспілка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА775751 Харчова хімія [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Гузій А. В., Бужанська М. В.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 103 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 102-103. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гузій, А. В. (уклад.); Бужанська, М. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|