Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (10)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дубковецький І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пасічний В. М. 
М’ясомісткі продукти з буряковим барвником [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 132.931 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Малежик І. Ф. 
Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 842.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дубковецький І. В. 
Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 715.034 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дубковецький І. В. 
Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, О. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 831.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дубковецький І. В. 
Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__22
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.375 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дубковецький І. В. 
Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 628.42 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дубковецький І. В. 
Дослідження антиаксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 325.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бурлака Т. В. 
Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 913.414 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дубковецький І. В. 
Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.837 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Дубковецький І. В. 
Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.157 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Стрельченко Л. В. 
Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 532.159 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Бурлака Т. В. 
Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 669.484 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Дубковецький І. В. 
Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 965.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Стрельченко Л. В. 
Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.515 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Бурлака Т. В. 
Дослідження впливу зміни швидкості теплоносія на процес комбінованого сушіння культивованих грибів [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(1). - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(1)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.11 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Дубковецький І. В. 
Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, Л. В. Стрельченко, Р. А. Коломієць // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 671.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Малежик І. Ф. 
Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 521.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Коломієць Р. А. 
Розробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів [Електронний ресурс] / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко, Р. С. Тарадай, М. С. Грицай // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 284.128 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Дубковецький І. В. 
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. В. Бурлака // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 141-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_19
Встановлено залежності основних тепломасообмінних характеристик конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів глива від швидкості руху повітря. Доведено, що механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від взаємопов'язаного комплексу процесів порушення зв'язку вологи з матеріалом і дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 591.479 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Дубковецький І. В. 
Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, В. Г. Юрчак, О. В. Рожно, В. О. Казьміришен // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 130-137 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_21
Досліджено кінетику та швидкість сушіння безглютенових макаронних виробів конвективним способом. Визначено їх тепло- і масообмінні характеристики: коефіцієнти теплообміну, теплопровідності, температуропровідності та масовіддачі. Встановлено, що швидкість сушіння макаронних виробів з кукурудзяного борошна є вищою порівняно зі швидкістю сушіння виробів з пшеничного борошна за температур сушіння 40 - 80 <$E symbol Р>С. Визначено значення першої критичної вологості для пшеничних і кукурудзяних макаронних виробів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.718 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського