Пошуковий запит: (<.>A=Дубковецький І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пасічний В. М. М’ясомісткі продукти з буряковим барвником [Електронний ресурс] / В. М. Пасічний, І.В. Тимошенко, І. В. Дубковецький // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_11
|
2. |
Малежик І. Ф. Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
|
3. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__14
|
4. |
Дубковецький І. В. Дослідження кінетики процесу сушіння груш комбінованим енергопідведенням [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, О. О. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__15
|
5. |
Дубковецький І. В. Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 79-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__22
|
6. |
Дубковецький І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__24
|
7. |
Дубковецький І. В. Дослідження антиаксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__25
|
8. |
Бурлака Т. В. Аналіз процесу сушіння грибів конвективним способом [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__14
|
9. |
Дубковецький І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__15
|
10. |
Дубковецький І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__16
|
11. |
Стрельченко Л. В. Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
|
12. |
Бурлака Т. В. Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__5
|
13. |
Дубковецький І. В. Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
|
14. |
Стрельченко Л. В. Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
|
15. |
Бурлака Т. В. Дослідження впливу зміни швидкості теплоносія на процес комбінованого сушіння культивованих грибів [Електронний ресурс] / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(1). - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(1)__16
|
16. |
Дубковецький І. В. Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, Л. В. Стрельченко, Р. А. Коломієць // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__13
|
17. |
Малежик І. Ф. Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
|
18. |
Коломієць Р. А. Розробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів [Електронний ресурс] / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко, Р. С. Тарадай, М. С. Грицай // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__8
|
19. |
Дубковецький І. В. Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. В. Бурлака // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 141-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_19 Встановлено залежності основних тепломасообмінних характеристик конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів глива від швидкості руху повітря. Доведено, що механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від взаємопов'язаного комплексу процесів порушення зв'язку вологи з матеріалом і дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу.
|
20. |
Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, В. Г. Юрчак, О. В. Рожно, В. О. Казьміришен // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 130-137 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_21 Досліджено кінетику та швидкість сушіння безглютенових макаронних виробів конвективним способом. Визначено їх тепло- і масообмінні характеристики: коефіцієнти теплообміну, теплопровідності, температуропровідності та масовіддачі. Встановлено, що швидкість сушіння макаронних виробів з кукурудзяного борошна є вищою порівняно зі швидкістю сушіння виробів з пшеничного борошна за температур сушіння 40 - 80 <$E symbol Р>С. Визначено значення першої критичної вологості для пшеничних і кукурудзяних макаронних виробів.
|
| |