Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2015/17/1(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  4. Боднарчук О. В. Мікробіологічна якість кисловершкового та солодковершкового масла за умов низькотемпературного зберігання. - C. 3-10.
  5. Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин. - C. 11-16.
  6. Драчук У. Р. Вплив поверхнево-активних речовин на кінетику екстрагування групи органопрепаратів. - C. 16-22.
  7. Згурський А. В., Поліщук Г. Є., Каліновська Т. В., Згурська Т. І. Технологічні аспекти використання пектиновмісної овочевої сировини у виробництві морозива. - C. 22-28.
  8. Капрельянц Л. В., Трегуб Н. С. Зміна показників кінетичних параметрів накопичення біомаси lactobacillus acidophilus та bifidobacterium bifidum при культивуванні на селеновмісних середовищах. - C. 28-36.
  9. Коломієць Р. А., Страшинський І. М., Пасічний В. М., Дубковецький І. В., Стрельченко Л. В., Тарадай Р. С., Грицай М. С. Розробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів. - C. 37-40.
  10. Косів Р. Б., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Харандюк Т. В. Вплив екстремальних температур на ферментативну активність хлібопекарських дріжджів. - C. 40-44.
  11. Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А. Електрогідравлічне оброблення молочної сироватки: перспективи, можливості. - C. 45-50.
  12. Кухтин М. Д., Покотило О. С., Карпик Г. В., Кравченюк Х. Ю., Шинкарук О. Ю. Зміни вільних жирних кислот та жирнокислотного складу молока під впливом психротрофних мікроорганізмів. - C. 50-55.
  13. Лялик А. Т. Розробка та дослідження кисломолочного продукту – сиркова паста з лляною олією під час зберігання. - C. 55-60.
  14. Максисько О. Р. Економічна ефективність інтенсифікації теплообміну за використання поверхнево-активних речовин. - C. 60-65.
  15. Москалюк О. Є., Гащук О. І., Пешук Л. В. Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів. - C. 65-68.
  16. Науменко О. В. Дослідження взаємодії між лактобактеріями та фагом. - C. 68-72.
  17. Новгородська Н. В., Блащук В. В. Проблеми якості молока в Україні. - C. 72-76.
  18. Пасічний В. М., Степаненко І. О., Міщук М. Ю., Макарчук М. Р., Вишнивенко С. В., Петрусь О. С., Ястреба Ю. А. Удосконалення технологій м'ясо-рибних напівфабрикатів. - C. 76-79.
  19. Пасічний В. М., Полумбрик М. М., Хоменко Ю. О., Неводюк І. В., Шведюк Д. А. Застосування колагенового тваринного білка "білкозин" в технології варених ковбасних виробів. - C. 80-83.
  20. Пасічний В. М., Хайдер А.-Х. М., Єленець Ю. А., Неводюк І. В. Удосконалення технології копчено-варених виробів із м'яса птиці. - C. 84-87.
  21. Пасічний В. М., Страшинський І. М., Фурсік О. П., Віхоть К. О., Анісімова А. В. Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м’ясних фаршевих систем. - C. 88-92.
  22. Пешук Л. В., Іванова Т. М., Гавалко Ю. В., Рогова К. І. Роль харчування у забезпеченні метаболічних потреб спортсменів. - C. 92-96.
  23. Свідрак І. Г., Галкіна Н. С. Організація самостійної роботи студентів в умовах спрямування вищої школи до євроінтеграції. - C. 96-101.
  24. Стукальська Н. М. Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення м’яса курятини. - C. 101-107.
  25. Ткаченко Н. А., Скрипніченко Д. М. Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи для виробництва м’яких пробіотичних сирів. - C. 107-116.
  26. Ткаченко Н. А., Куренкова О. О., Касьянова А. Ю. Спреди з синбіотичними властивостями – нові продукти олійно-жирової галузі. - C. 116-127.
  27. Федишин Я. І., Гембара Т. В., Федишин Т. Я. Чисельні методи в оптимальному управлінні теплофізичним процесом стерилізації. - C. 127-134.
  28. Ціж Б. Р. Рідкокристалічні модулятори світла з органічною фотокерованою матрицею. - C. 134-138.
  29. Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю., Волос В. О., Чохань М. І., Магола Я. Я., Гончар Ф. М. Застосування операторного метода в нестаціонарній теплопровідності неоднорідних елементів вузлів та механізмів харчових виробництв. - C. 139-144.
  30. Юкало В. Г., Мельнічук О. Є., Сельський В. Р. Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі). - C. 144-150.
  31. Ющенко Н. М., Радзієвська І. Г., Білоцерківець О. М., Романова С. О. Наукове обґрунтування використання купажів рослинних олій у технології продуктів молоковмісних сирних. - C. 150-156.
  32. Шалько А. В., Чайковський Б. П., Ярошович І. Г., Кирилів В. І., Максимів О. В. Вплив поверхневої наноструктури на контактну втому сталі 65г. - C. 156-161.
  33. Васерук Н. Я., Паска М. З. Вплив біологічно активних речовин на мінеральний склад ниркової тканини бугайців при підвищеному кадмієвому навантаженні. - C. 161-165.
  34. Васерук Н. Я., Паска М. З., Коваль Г. М. Мінеральний склад печінки бугайців при підвищеному кадмієвому навантаженні та застосуванні біологічно активних речовин. - C. 165-171.
  35. Економічна ефективність виробництва та переробки продуктів сільського господарства

  36. Бренич І. Є. Механізм впровадження інноваційних технологій в агропродовольчу сферу. - C. 172-178.
  37. Бурцева Т. І., Васильченко Л. С., Горяна І. В. Економіко-математичне моделювання як фактор економічного зростання підприємства. - C. 178-183.
  38. Гірняк К. М. Причини емоційного вигорання особистості: теоретичний аспект управління. - C. 183-188.
  39. Грабовський Р. С., Тимчишин О. Р., Бренич Х. Р. Перспективи утворення кластерів у львівській області. - C. 188-192.
  40. Григор`єва Я. В. Венчурне підприємство як фактор інноваційного розвитку туризму. - C. 192-197.
  41. Гуцол Ю. Є. Основні тенденції інвестиційної діяльності підприємств молокопереробної сфери. - C. 197-202.
  42. Дорош М. М., Жбадинська Ю. Р. Двостороннє співробітництво: Україна та Білорусь. - C. 202-207.
  43. Дорош М. М., Дадак О. О., Чемерис В. А., Душка В. І., Гачек Т. С. Особливості експортного потенціалу України в рамках співробітництва з країнами Європейського союзу. - C. 207-214.
  44. Дутка В. Р., Бренич Х. Р., Дорош М. М. Основні аспекти конкурентоспроможністі агропромислового комплексу в контексті євроінтеграційних процесів України. - C. 214-220.
  45. Заблоцький М. Б. Макроекономічна оцінка стану національної економіки і заходи регулювання її рівноваги. - C. 221-226.
  46. Козій Б. І., Слобода О. М., Степанюк О. І. Математична модель оцінки впливу якості кормів на продуктивність тварин. - C. 226-233.
  47. Минів Р. М., Матвеєва М. П. Перспективи розвитку м'ясного птахівництва. - C. 233-238.
  48. Минів Р. М. Брендинг птахівничих підприємств. - C. 238-244.
  49. Телішевська О. Б. Логістичні системи організації та управління підприємствами машинобудування. - C. 244-254.
  50. Гуманітарна освіта в системі вищої школи

  51. Бабич А. М., Приставський Т. Г., Ковбан О. Л., Якимишин І. Д., Пацевко А. Й. Фізична культура як суспільне явище. - C. 255-263.
  52. Бежук О. Ольга та Євген Коновалець: взаємозумовленість фемінного та маскулінного. - C. 263-267.
  53. Берко Й. М. Про текстуальні відмінності вірша "бували войни й військовії свари..." в різних виданнях поетичних творів Тараса Шевченка. - C. 267-282.
  54. Голубева О. Т., Покотило Л. І., Стахів М. М., Ковтун А. А. Аналіз світового досвіду у формуванні здорового способу життя. - C. 282-286.
  55. Голубева О. Т., Бенцак Р. Н., Василів О. В., Стахів М. М. Проблеми формування валеологічних цінностей у процесі фізичного виховання. - C. 287-291.
  56. Дзера М. М., Пасічний Р. Я. Українська греко-католицька церква та проблеми соціального захисту населення в умовах трансформації українського суспільства. - C. 291-297.
  57. Ковтун А. А., Ковбан О. Л., Василів О. В., Сопіла Ю. М. Гребля – як особливий вид рухової діяльності. - C. 297-300.
  58. Крупник Я. Г., Крупник М. Г. Формула успіху. - C. 300-308.
  59. Лисий В. П., Костенко В. Г. Діалектика пізнавального сходження від абстрактного до конкретного у його категоріальному вимірі. - C. 309-314.
  60. Нагірняк А. Я. Краєзнавчо – екскурсійна діяльність як засіб поширення радянської ідеології в Україні у 20-х роках ХХ ст.. - C. 315-320.
  61. Пацевко А. Й., Семенів Б. С., Приставський Т. Г., Бабич А. М. Застосування тренажерів в навчальному процесі з фізичного виховання для підготовки студентів основного навчального відділення до здачі залікових вимог. - C. 320-326.
  62. Прик Л. О., Баламут В. О. Навчально-тренувальний процес підготовки спортсменів у вищих навчальних закладах. - C. 326-331.
  63. Присяжнюк В. Я. З історії лікувальної справи тварин в Галичині. - C. 331-336.
  64. Присяжнюк В. Я. Організація самостійної підготовки студентів з анатомії свійських тварин. - C. 336-340.
  65. Семенів Б. С., Пацевко А. Й., Приставський Т. Г., Якимишин І. Д. Вплив різних тренувальних режимів рухової активності під час занять з фізичного виховання на успішність навчання студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - C. 340-345.
  66. Стибель В. В., Драч М. П., Смолінська О. Є. Мобільність студентів ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та їх міграційні настрої (за матеріалами соціологічного дослідження, проведеного Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ "Львівська політехніка”). - C. 346-350.
  67. Шекель В. Ф., Левківський Д. М., Лаврів П. Ю. Принципи та інструменти ефективного досягнення успіху та багатства у ветеринарному бізнесі. - C. 350-353.
  68. Ярошович І. Г., Чайковський Б. П., Шалько А. В. Іван Пулюй - одна з найвидатніших наукових постатей кін. ХІХ – поч. ХХ ст.. - C. 353-360.
2015
Т. 17
№ 1(4) (61)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського