Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Чабанова О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Бондар С. М. 
Використання відходів плодовоовочевоконсервної галузі для концентрування пектинвмісних екстрактів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Чабанова, О. Б. Чабанова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 2. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.685 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Чабанова О. Б. 
Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, С. І. Вікуль, С. М. Бондар, О. Ф. Нєдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.684 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Чабанова О. Б. 
Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 371.17 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Чабанова О. Б. 
Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 241.456 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Чабанова О. Б. 
Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 444.004 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Чабанова О. Б. 
Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 75-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.226 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Бондарь С. Н. 
Инновационные методы очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности [Електронний ресурс] / С. Н. Бондарь, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.601 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бондар С. М. 
Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 112-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 566.007 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Чабанова О. Б. 
Розробка технології пектиново-сироваткових концентратів з використанням безмембранного осмосу [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.432 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Чабанова О. Б. 
Дослідження процесу сушіння харчового казеїну [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Д. О. Скрипніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 274-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__67
Попередній перегляд:   Завантажити - 360.838 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Бондар С. М. 
Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 156.167 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Бондар С. М. 
Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 684.684 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Бондарь С. Н. 
Повышение эффективности газообмена при аэробной обработке нанофильтрационных продуктов из пахты [Електронний ресурс] / С. Н. Бондарь, А. А. Трубникова, О. Б. Чабанова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 335.813 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Бондар С. М. 
Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 18. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_18_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 865.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Бондар С. М. 
Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 32. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_32_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.164 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Трубнікова А. А. 
Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.296 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Трубнікова А. А. 
Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 524.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Трубнікова А. А. 
Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 990.47 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського