Пошуковий запит: (<.>A=Чабанова О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Бондар С. М. Використання відходів плодовоовочевоконсервної галузі для концентрування пектинвмісних екстрактів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Чабанова, О. Б. Чабанова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 2. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_2_17
|
2. |
Чабанова О. Б. Обґрунтування рецептур дієтичних напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, С. І. Вікуль, С. М. Бондар, О. Ф. Нєдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__49
|
3. |
Чабанова О. Б. Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28
|
4. |
Чабанова О. Б. Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_12
|
5. |
Чабанова О. Б. Разработка технологии питьевых сывороточных напитков с использованием натуральных соков [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_15
|
6. |
Чабанова О. Б. Обґрунтування параметрів екстрагування пектину з яблучних вичавків з використанням сирної сироватки [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 75-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_24
|
7. |
Бондарь С. Н. Инновационные методы очистки сточных вод предприятий пищевой промышленности [Електронний ресурс] / С. Н. Бондарь, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 94-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_30
|
8. |
Бондар С. М. Дослідження процесу регенерації мембран у технологіях переробки рослинних відходів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 112-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_35
|
9. |
Чабанова О. Б. Розробка технології пектиново-сироваткових концентратів з використанням безмембранного осмосу [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, В. І. Дзьома, А. А. Чабанова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__12
|
10. |
Чабанова О. Б. Дослідження процесу сушіння харчового казеїну [Електронний ресурс] / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Д. О. Скрипніченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 274-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__67
|
11. |
Бондар С. М. Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_7
|
12. |
Бондар С. М. Дослідження мембранного процесу видалення лактози з концентрату маслянки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_14
|
13. |
Бондарь С. Н. Повышение эффективности газообмена при аэробной обработке нанофильтрационных продуктов из пахты [Електронний ресурс] / С. Н. Бондарь, А. А. Трубникова, О. Б. Чабанова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 1(3). - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_1(3)__8
|
14. |
Бондар С. М. Інтенсифікація біотехнологічного процесу аеробної обробки рідких субстратів [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 18. - С. 158-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_18_25
|
15. |
Бондар С. М. Дієтичні властивості напоїв на основі сироватки [Електронний ресурс] / С. М. Бондар, О. Б. Чабанова, А. А. Трубнікова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 32. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_32_16
|
16. |
Трубнікова А. А. Розробка технології низьколактозного морозива на основі безлактозного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова, С. М. Бондар, Є. М. Савчак // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2018. - № 45. - С. 214-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2018_45_32
|
17. |
Трубнікова А. А. Одержання сухого безлактозного білково-ліпідного концентрату маслянки [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 1. - С. 86-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_1_12
|
18. |
Трубнікова А. А. Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Електронний ресурс] / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, С. М. Бондар, Т. Є. Шарахматова, Т. В. Недобійчук // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 2. - С. 73-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_2_10
|