Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Обозна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Жукова Я. Ф. 
Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Т. О. Кузнєцова, П. В. Гурський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Обозна М. В. 
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 446.086 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Перцевой Ф. В. 
Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 712.357 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Обозна М. В. 
Біологічна цінність сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.094 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Перцевой Ф. В. 
Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Я. Ф. Жукова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 211-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 274.631 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Любенко Г. Д. 
Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24
Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 119.34 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Варипаєв О. М. 
Тенденція розвитку гендерних процесів на початку ХХІ століття в Україні та західних країнах [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, М. В. Обозна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 308-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 982.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Перцевой Ф. В. 
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Є. Поліщук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.995 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Чаговець Л. О. 
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.759 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Любенко Г. Д. 
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.797 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Обозна М. В. 
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.996 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Обозна М. В. 
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 349.796 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.083 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Бідюк Д. О. 
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Обозна М. В. 
Oбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.059 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Перцевой Ф. В. 
Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 439.807 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Обозна М. В. 
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 429-440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_48
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.345 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Кошель О. Ю. 
Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Ю. В. Кохана // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 115-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_19
Обговорено питання щодо актуальності злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми - комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів у нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного й амінокислотного складу білково-олійних культур, проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.855 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
19.

Перцевой Ф. В. 
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, С. В. Журавльов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.765 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського