Пошуковий запит: (<.>A=Обозна М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Жукова Я. Ф. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Т. О. Кузнєцова, П. В. Гурський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_17
|
2. |
Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_18
|
3. |
Перцевой Ф. В. Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 33-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_7
|
4. |
Обозна М. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_4
|
5. |
Перцевой Ф. В. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Я. Ф. Жукова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 211-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_33
|
6. |
Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24 Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту.
|
7. |
Варипаєв О. М. Тенденція розвитку гендерних процесів на початку ХХІ століття в Україні та західних країнах [Електронний ресурс] / О. М. Варипаєв, М. В. Обозна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 308-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__46
|
8. |
Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Є. Поліщук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_3
|
9. |
Чаговець Л. О. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_3
|
10. |
Любенко Г. Д. Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
|
11. |
Обозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6
|
12. |
Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__27
|
13. |
Гурський П. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
|
14. |
Бідюк Д. О. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_41
|
15. |
Обозна М. В. Oбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_44
|
16. |
Перцевой Ф. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27
|
17. |
Обозна М. В. Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 429-440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_48
|
18. |
Кошель О. Ю. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Ю. В. Кохана // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 115-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_19 Обговорено питання щодо актуальності злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми - комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів у нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного й амінокислотного складу білково-олійних культур, проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
|
19. |
Перцевой Ф. В. Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, С. В. Журавльов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_5
|