Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2013/1(2)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Головко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. - C. 3-9.
- Тележенко Л. М., Кушнір Н. А., Кашкано М. А. До питання розробки композицій каш функціонального призначення. - C. 10-17.
- Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Формування структури соусів-дресингів. - C. 17-24.
- Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічнихчинників на властивості піни. - C. 25-32.
- Козонова Ю. О. Напої для спортсменів нового покоління. - C. 33-40.
- Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості . - C. 40-47.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Михайлов В. М., Брильов Є. А., Яцук А. Л. Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів. - C. 48-54.
- Кіптела Л. В., Плевако В. П., Загорулько А. М. Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини. - C. 54-59.
- Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. - C. 59-65.
- Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин. - C. 66-73.
- Потапов В. О., Качалов В. В., Михайлова С. В. До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. - C. 73-81.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. - C. 82-89.
- Головко М. П., Рибцева А. А. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід. - C. 89-93.
- Пересічний М. І., Собко А. Б. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку. - C. 93-99.
- Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. - C. 99-105.
- Одарченко А. М., Соколова Є. Б., Максимова А. А. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР. - C. 105-109.
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення. - C. 109-116.
- Бондаренко В. Ф., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників. - C. 116-121.
- Дюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. - C. 122-128.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Місюля І. Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива. - C. 128-134.
- Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. - C. 134-141.
- Холодова О. Ю. Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини. - C. 141-149.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду anodonta в ресторанному господарстві. - C. 150-156.
- Торяник О. І., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В. Визначення похибки параметрів нелінійної моделі. - C. 157-163.
- Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. - C. 164-172.
- Маяк В. І., Маяк О. А. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку. - C. 172-177.
- Кухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "десерт із кавбуза". - C. 177-185.
- Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. изначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. - C. 185-191.
- Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. - C. 191-196.
- Поварова Н. М. Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія. - C. 196-201.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Головко М. П., Захаренко В. О., Сахедова О. Р., Циганенко В. В. Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіри. - C. 202-207.
- Головко М. П., Василенко О. О., Геліх А. О. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів. - C. 207-213.
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів. - C. 213-219.
- Віннікова В. О., Бондаренко В. Ф., Березовський Д. В. Перспективи розвитку нових послуг в Україні. - C. 219-223.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф., Сибірякова І. Г. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води". - C. 224-230.
- Алфавітний покажчик. - C. 231.
| 2013 | | Вип. 1(2) (17)
|
|
|
|