Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж61599/2014/152<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
.- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Тищенко Л. Н., Пивень М. В., Бредихин В. В. Исследование внутрислоевого движения частиц зерновых смесей. - C. 5-11.
  4. Богомолов О. В., Мегель Ю. Є., Денисенко С. А., Чалий І. В. Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності "обладнання переробних і харчових виробництв". - C. 12-19.
  5. Машкін М. І., Могутова В. Ф., Воліна О. А., Богомолов О. В., Токолов Ю. І., Денисенко С. А. Bплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів. - C. 19-26.
  6. Богомолов А. В., Белостоцкий В. А., Лукьянов И. М. Oпределение прочности зерна пшеницы при ударе и выбор кинематического режима работы нории. - C. 26-33.
  7. Ольшанский В. П., Ольшанский С. В. O резонансных колебаниях механизмов линейно-переменной массы. - C. 34-42.
  8. Завгородній О. І., Сіняєва О. В. Просторовий удар сферичного тіла об перешкоду. - C. 42-51.
  9. Бурлака В. В., Малець О. М., Ольшанський В. П. Про коливання механізмів з позиційним сухим тертям. - C. 51-59.
  10. Гурський П. В., Токолов Ю. І., Іваненко С. Г., Домніч М. І. Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна. - C. 59-64.
  11. Ляшенко С. А. Повышение производительности и улучшение условий труда в диффузионном отделении сахарного завода. - C. 65-75.
  12. Шерстюк В. С., Рідний Р. В., Присяжна Л. П., Рідна К. Р. Переносний трубний пристрій активного вентилювання зерна з загальною вентиляторною установкою. - C. 76-82.
  13. Сичов А. І., Сичова Т. О. Використання пакету прикладних програм для розрахунків міцності оболонкових елементів обладнання переробних та харчових виробництв. - C. 82-88.
  14. Слипченко М. В. Подбор вентилятора к виброцентробежным сепараторам с веерно-кольцевым конусно-каскадным пневмосепарирующим устройством. - C. 89-94.
  15. Карнадуд Р. В. Экспериментальное исследование работы плоского вибрационного решета с решетчастыми сегрегаторами. - C. 95-99.
  16. Безпалько В. В. Bплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої. - C. 100-108.
  17. Харченко С. А. K решению уравнений динамики пузырьковой псевдоожиженой зерновой смеси по структурному трехмерному виброрешету. - C. 109-113.
  18. Харченко С. А., Гаек Е. А. K построению математической модели поля скоростей несущей фазы в рабочей зоне прямоточного циклона. - C. 114-120.
  19. Солошенко О. В., Харченко С. О., Кочетова С. І., Безпалько В. В. Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів. - C. 120-128.
  20. Борщ Ю. П. Mоделирование динамики расслоенной зерновой смеси в вертикальном канале пневмосепарирующих устройств зерновых сепараторов. - C. 128-135.
  21. Фесенко А. М. Построение линейной регрессионной модели многокорпусной выпарной установки сахарного производства. - C. 136-143.
  22. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Підбір та розробка нового обладнання для виробництва пектинових концентратів. - C. 144-149.
  23. Малежик І. Ф., Бессараб О. С., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки. - C. 150-156.
  24. Корнієнко Л. В., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г. Дослідження процесу ультрафільтраціїї післяспиртової зернової барди. - C. 156-161.
  25. Люлька О. М., Мирончук В. Г. Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них. - C. 162-168.
  26. Мерзляк Д. В., Удодов С. О., Марцинкевич Л. В. Mоделювання процесу вивантаження солодової дробини з комбінованого варильного агрегату. - C. 168-174.
  27. Дмитренко І. М., Погорілий Т. М. Чисельне дослідження гідродинаміки утфеля в циркуляційній трубі вакуум-апарата періодичної дії. - C. 174-180.
  28. Котов Б. І., Кіфяк В. В., Калініченко Р. А. Математична модель динамічних режимів електротермічної установки для обробки зерноматеріалів імпульсними потоками інфрачервоного випромінювання. - C. 181-191.
  29. Гридякін В. А. До створення розмотувальника рулонів конопель. - C. 191-196.
  30. Гридякін В. О. До створення перевертувача стрічок довгостебельних культур. - C. 196-203.
  31. Синявська А. І. Дослідження схеми технологічної блоку сепаруючого вібровідцентрового сепаратора типу БЦС. - C. 203-210.
  32. Заплетніков І. М., Пільненнко А. К. Варіаційні моделі екологічних характеристик машини для збивання харчових продуктів. - C. 210-215.
  33. Поперечный А. Н., Жданов И. В., Миронова Н. А. Tеоретические предпосылки ик-нагрева плодовых косточек. - C. 215-221.
  34. Поперечный А. Н., Курьянов К. В. Гидродинамика псевдоожиженого слоя растительного сырья. - C. 222-227.
  35. Фалько А. Л. Виброцентробежная сепарация на конических ситах с малым углом конусности. - C. 228-234.
  36. Шаніна О. М., Звєрєв В. О., Теймурова А. Т. Oбгрунтування процесу сушіння макаронних виробів з білковими добавками та ферментом трансглютаміназа. - C. 235-242.
  37. Шаніна О. М., Лобачова Н. Л. Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста. - C. 243-250.
  38. Шаніна О. М., Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. - C. 250-255.
  39. Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Бідюк Д. О., Обозна М. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної. - C. 256-260.
  40. Фоміна І. М., Ізмайлова О. О. Bизначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності. - C. 261-266.
  41. Бідюк Д. О., Гурський П. В., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного. - C. 267-274.
  42. Бідюк Д. О., Шакула О. О., Коваленко А. В. Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини. - C. 274-280.
  43. Боровикова Н. А., Фефелов А. А., Попова В. Н., Григоренко С. А. Магнитная обработка воды в пищевой промышленности. - C. 281-286.
  44. Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Гурський П. В. Oбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані. - C. 286-292.
  45. Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Улянич І. Ф. Eкструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами. - C. 292-296.
  46. Задорожня О. С., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Bплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження ?-каротину в пісочному печиві. - C. 297-301.
  47. Немирич А. В., Гавриш А. В., Ищенко Т. И., Евлаш В. В., Тарасенко Т. А. Pеологические свойства блинчикового теста с овощными порошками. - C. 302-309.
  48. Камбулова Ю. В., Соколовська І. О., Семененко О. Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему. - C. 310-319.
  49. Стрілець І. П., Корецька І. П. Bплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста. - C. 320-325.
  50. Терлецька О. М., Павлюченко О. С., Фурманова Ю. П. Tехнологія східних солодощів з використанням "легких" гречаних зерен. - C. 325-334.
  51. Ковтун А. В., Коваль О. А., Галінська О. С. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника. - C. 334-340.
  52. Шаніна О. М., Алексенко В. О. Bплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста. - C. 341-349.
2014
Вип. 152
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського