Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (31)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кігель Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кігель Н. Ф. 
Принципи конструювання та застосування заквашувальних культур ІПР [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.923 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Даниленко С. Г. 
Вплив лактобактерій на спонтанну мікрофлору м’яса [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.104 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кігель Н. Ф. 
Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.37 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Шугай М. О. 
Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 105-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.694 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Боднарчук О. В. 
Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 844.675 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гудима В. В. 
Виділення, ідентифікація та вивчення властивостей молочнокислих бактерій із кефірних грибків та кефіру [Електронний ресурс] / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.479 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Шугай М. О. 
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 774.567 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Даниленко С. Г. 
Добір мікроорганізмів для ферментації м’ясної сировини [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Г. В. Бурцева // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 4. - С. 107-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_4_15
Розглянуто основні критерії та методи добору мікроорганізмів із широким спектром біологічних і технологічних властивостей для ферментації м'ясної сировини. Приділено увагу основним групам мікроорганізмів, що є перспективними для створення бактеріальних препаратів, а саме: Micrococсus, Staphylococcus, Lactobacillus, Bifidobacterium, Propionibacterium. Встановлено, що основними критеріями відбору мікроорганізмів до складу бактеріальних препаратів є здатність до розвитку в специфічній еконіші - м'ясній сировині та ступінь впливу мікроорганізмів на смакоароматичні характеристики готового продукту в умовах інтенсифікації технологій виробництва м'ясопродуктів. Розглянуто методи, що їх застосовують для пошуку та селекції технологічно перспективних штамів із різних природних джерел (свіжої м'ясної сировини, фаршу, м'ясних, молочних, кисломолочних продуктів, овочей, фруктів, розсолів та сумішей для посолу).
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.617 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Боднарчук О. В. 
Антагоністична активність заквашувальної мікрофлори кефіру [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 671.869 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Шугай М. О. 
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів та відповідність вимогам нормативних документів [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 646.472 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Рожанська О. М. 
Конструювання бактеріальних композицій для виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. М. Рожанська, О. В. Боднарчук, О. В. Король, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 372-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__69
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.41 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Боднарчук О. В. 
Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Ю. В. Майборода, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Крижська Т. А. 
Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Н. Ф. Усатенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.452 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Гудима В. В. 
Відбір дріжджів для залучення до складу заквашувальних композицій для виробництва кефіру [Електронний ресурс] / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.179 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Потемська О. І. 
Розробка ротаційної антифагової системи для виробництва ряжанки [Електронний ресурс] / О. І. Потемська, О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_14
Розроблено ротаційну антифагову систему S. thermophilus для виробництва ряжанки. Проведено скринінг штамів S. thermophilus за маркером фагорезистентності до вірулентних фагів, виділених за промислових умов. Досліджено лізигенних стан бактерій з використанням техніки індукції хлороформом. Відібрано та запропоновано залучати до складу заквашувальних композицій для ряжанки у ротаціях фагостійкі штами Streptococcus thermophilus, які не містять індуцибельних профагів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.611 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Свириденко Т. А. 
Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Свириденко, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Усатенко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.404 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Пашук К. В. 
Розвиток лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами [Електронний ресурс] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_3_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.358 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Науменко О. В. 
Бактеріофаги Streptococcus thermophilus: поширення та детекція [Електронний ресурс] / О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_10_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Кігель Н. Ф. 
Дослідження фізико-хімічних показників кисломолочних продуктів зі вмістом лікарських рослин [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, С. Г. Даниленко, Т. П. Куцик // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 4. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 583.829 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Боднарчук О. В. 
Якість кисловершкових спредів, виготолених методом перетворення жирової суміші [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.572 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського