Пошуковий запит: (<.>A=Кігель Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кігель Н. Ф. Принципи конструювання та застосування заквашувальних культур ІПР [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, О. В. Науменко // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_6
|
2. |
Даниленко С. Г. Вплив лактобактерій на спонтанну мікрофлору м’яса [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_8
|
3. |
Кігель Н. Ф. Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_12
|
4. |
Шугай М. О. Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 105-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_14
|
5. |
Боднарчук О. В. Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Г. О. Єресько // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_15
|
6. |
Гудима В. В. Виділення, ідентифікація та вивчення властивостей молочнокислих бактерій із кефірних грибків та кефіру [Електронний ресурс] / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_16
|
7. |
Шугай М. О. Мікробіологічна якість вітчизняних сирів [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_22
|
8. |
Даниленко С. Г. Добір мікроорганізмів для ферментації м’ясної сировини [Електронний ресурс] / С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Г. В. Бурцева // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 4. - С. 107-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_4_15 Розглянуто основні критерії та методи добору мікроорганізмів із широким спектром біологічних і технологічних властивостей для ферментації м'ясної сировини. Приділено увагу основним групам мікроорганізмів, що є перспективними для створення бактеріальних препаратів, а саме: Micrococсus, Staphylococcus, Lactobacillus, Bifidobacterium, Propionibacterium. Встановлено, що основними критеріями відбору мікроорганізмів до складу бактеріальних препаратів є здатність до розвитку в специфічній еконіші - м'ясній сировині та ступінь впливу мікроорганізмів на смакоароматичні характеристики готового продукту в умовах інтенсифікації технологій виробництва м'ясопродуктів. Розглянуто методи, що їх застосовують для пошуку та селекції технологічно перспективних штамів із різних природних джерел (свіжої м'ясної сировини, фаршу, м'ясних, молочних, кисломолочних продуктів, овочей, фруктів, розсолів та сумішей для посолу).
|
9. |
Боднарчук О. В. Антагоністична активність заквашувальної мікрофлори кефіру [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__4
|
10. |
Шугай М. О. Мікробіологічна якість вітчизняних сирів та відповідність вимогам нормативних документів [Електронний ресурс] / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__25
|
11. |
Рожанська О. М. Конструювання бактеріальних композицій для виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. М. Рожанська, О. В. Боднарчук, О. В. Король, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 372-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__69
|
12. |
Боднарчук О. В. Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Ю. В. Майборода, Г. О. Єресько, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_17
|
13. |
Крижська Т. А. Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Н. Ф. Усатенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_22
|
14. |
Гудима В. В. Відбір дріжджів для залучення до складу заквашувальних композицій для виробництва кефіру [Електронний ресурс] / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_18
|
15. |
Потемська О. І. Розробка ротаційної антифагової системи для виробництва ряжанки [Електронний ресурс] / О. І. Потемська, О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_14 Розроблено ротаційну антифагову систему S. thermophilus для виробництва ряжанки. Проведено скринінг штамів S. thermophilus за маркером фагорезистентності до вірулентних фагів, виділених за промислових умов. Досліджено лізигенних стан бактерій з використанням техніки індукції хлороформом. Відібрано та запропоновано залучати до складу заквашувальних композицій для ряжанки у ротаціях фагостійкі штами Streptococcus thermophilus, які не містять індуцибельних профагів.
|
16. |
Свириденко Т. А. Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Свириденко, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Усатенко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_17
|
17. |
Пашук К. В. Розвиток лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами [Електронний ресурс] / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_3_18
|
18. |
Науменко О. В. Бактеріофаги Streptococcus thermophilus: поширення та детекція [Електронний ресурс] / О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 10. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_10_15
|
19. |
Кігель Н. Ф. Дослідження фізико-хімічних показників кисломолочних продуктів зі вмістом лікарських рослин [Електронний ресурс] / Н. Ф. Кігель, С. Г. Даниленко, Т. П. Куцик // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 4. - С. 56-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_4_13
|
20. |
Боднарчук О. В. Якість кисловершкових спредів, виготолених методом перетворення жирової суміші [Електронний ресурс] / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__7
|
| |