Пошуковий запит: (<.>A=Дробот В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Дробот В. О. Відображення сучасних ознак мирової юстиції у Судних грамотах XIV–XV століть [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Публічне право. - 2013. - № 2. - С. 301-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pp_2013_2_43
|
2. |
Дробот В. Мирові суди другої половини XVI століття [Електронний ресурс] / В. Дробот // Вісник Національної академії прокуратури України. - 2013. - № 2. - С. 112-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnapu_2013_2_23
|
3. |
Мороз О. В. Альтернативні інвестиційні ресурси оновлення та розширення підприємств міського пасажирського автотранспорту [Електронний ресурс] / О. В. Мороз, В. С. Дробот, Ю. Р. Пахомова // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Сер. : Економічні науки. - 2013. - Вип. 4. - С. 59-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknek_2013_4_9
|
4. |
Дробот В. А. Сучасний стан санаторно-курортної діяльності в Україні [Електронний ресурс] / В. А. Дробот // Управління розвитком. - 2013. - № 21. - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uproz_2013_21_59
|
5. |
Дробот В. І. Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_5
|
6. |
Писарець О. П. Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10
|
7. |
Дробот В. О. Мирова юстиція в кримінальному провадженні Федеративної Республіки Німеччини [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Часопис Київського університету права. - 2013. - № 4. - С. 303-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chkup_2013_4_74
|
8. |
Дробот В. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні [Електронний ресурс] / В. Дробот, А. Грищенко // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 347-353. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_7
|
9. |
Дробот В. О. Модель мирової юстиції в Сполучених Штатах Америки [Електронний ресурс] / В. О. Дробот // Держава і право. Юридичні і політичні науки. - 2013. - Вип. 61. - С. 294-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dip_2013_61_47
|
10. |
Ігнатченко Д. Ю. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників [Електронний ресурс] / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_10
|
11. |
Дробот В. І. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Ю. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_21
|
12. |
Дробот В. І. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 77-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_30
|
13. |
Дробот В. І. Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. та ін. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_9
|
14. |
Грищенко А. М. Технологічні властивості безглютенових видів сировини [Електронний ресурс] / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 162-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__40
|
15. |
Гордієнко Т. В. Білково-пшеничний хліб із гречаним борошном [Електронний ресурс] / Т. В. Гордієнко, А. Б. Семенова, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 143-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__35
|
16. |
Дробот В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__33
|
17. |
Дробот В. І. Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__40
|
18. |
Дробот В. І. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, О. П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2015. - № 1. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2015_1_12
|
19. |
Дробот В. П. Про доцільність приведення редакції ст. 154 КК України у відповідність з сучасним станом соціально-економічного життя суспільства [Електронний ресурс] / В. П. Дробот // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка. - 2013. - Вип. 3. - С. 88-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlduvs_2013_3_12
|
20. |
Писарець О. П. Структурно-механічні властивості тіста з композиційної суміші, що містить в своєму складі кукурудзяне борошно [Електронний ресурс] / О. П. Писарець, І. В. Голінка, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_7
|
| |