Пошуковий запит: (<.>A=Король Ц$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Жукова Я. Ф. Вплив різних культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у м’яких сирах [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, М. М. Вакуленко, В. В. Малова // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 98-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_13
|
2. |
Жукова Я. Ф. Вплив часткової заміни хлориду натрію на хлорид калію на розвиток культур білої плісені Penicillium candidum та Geotrichum candidum у поживному середовищі [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова, Г. С. Чуманська // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_17
|
3. |
Жукова Я. Ф. Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L.lactis ssp. lactis biovar.diacetylactis [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_19
|
4. |
Жукова Я. Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур [Електронний ресурс] / Я. Жукова, Ц. Король, М. Вакуленко // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 36-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_5 Проаналізовано сучасний стан комерційного вирощування генетично модифікованих (ГМ) сої, кукурудзи, ріпаку. Розглянуто особливості культивації для різних типів генної модифікації. Проведено аналіз затрат і прибутку у порівнянні з традиційними культурами. Показано економічний ефект вирощування ГМ-культур у різних країнах світу, окреслено перспективи їх застосування, у тому числі в Україні.
|
5. |
Жукова Я. Ф. Вплив пастеризації на накопичення ароматичних сполук у сировині для виробництва сиру [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова, Г. С. Чуманська // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 6. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_6_15
|
6. |
Жукова Я. Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах [Електронний ресурс] / Я. Жукова, В. Малова, Ц. Король, Л. Козлова, Ф. Федін // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 218-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__44
|
7. |
Жукова Я. Ф. Визначення інтенсивності кисломолочного аромату у ферментованих вершках [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 54-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__11
|
8. |
Жукова Я. Ф. Аналізування аромату м’яких сирів з білою плісенню із застосуванням системи "електронний ніс” [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В.В Малова, О.А. Захандревич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__14
|
9. |
Захандревич О. Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню [Електронний ресурс] / О. Захандревич, Я. Жукова, В. Малова, Ц. Король // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 45-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__10
|
10. |
Крижська Т. А. Вибір бактеріального препарату для ферментації м`яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель, Н. Ф. Усатенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_22
|
11. |
Жукова Я. Ф. Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 3. - С. 146-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2014_3_28
|
12. |
Король Ц. О. Виділення біологічно активних штамів із кисломолочного продукту народів Кавказу [Електронний ресурс] / Ц. О. Король, Д. О. Науменко // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 46-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_11
|
13. |
Король Ц. О. Cкринінг біологічно активних штамів, вилучених із м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Ц. О. Король // Продовольчі ресурси. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 4. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prrteh_2015_4_22
|
14. |
Жукова Я. Ф. Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Г. С. Чуманська, Ц. О. Король, К. В. Копилова // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(1). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(1)__21
|
15. |
Король Ц. О. Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини [Електронний ресурс] / Ц. О. Король, І. О. Козачок // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_21
|
16. |
Свириденко Т. А. Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці [Електронний ресурс] / Т. А. Свириденко, Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Усатенко, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 6. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_6_17
|
17. |
Жукова Я. Ф. Вплив теплової обробки на вміст летких ароматичних сполук у вершках [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова, С. С. Петрищенко, Л. Г. Козлова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 8. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_8_19
|
18. |
Король Ц. О. Застосування селективних середовищ для встановлення видової належності молочнокислих бактерій [Електронний ресурс] / Ц. О. Король // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 90-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_16
|
19. |
Король Ц. О. Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР [Електронний ресурс] / Ц. О. Король // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 158-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_19
|
20. |
Король Ц. О. Вплив жирової фази на інтенсивність протеолітичних процесів у сирах з білою плісенню [Електронний ресурс] / Ц. О. Король, Г. С. Чуманська, Я. Ф. Жукова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 53-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_10
|
| |