Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Капліна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Капліна Т. В. 
Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов, О. О. Уланова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 360-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Капліна Т. В. 
Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 490-495. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_78
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.835 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Капліна Т. В. 
Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__8
Наведено розроблені принципові технологічні схеми одержання рослинних екстрактів за допомогою методу настоювання за постійної температури з плодів шипшини, обліпихи та калини, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок, а також напоїв, морсів і фізів на їх основі. Принципові технологічні схеми використано під час розробки технічних умов "Напої безалкогольні на основі рослинних екстрактів".
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.388 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Капліна Т. В. 
Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 417.953 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Капліна Т. В. 
Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, М. А. Кудрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 178-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.083 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Капліна Т. В. 
Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової олії [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.764 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Капліна Т. В. 
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 121-127 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.445 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Капліна Т. В. 
Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 570.177 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Капліна Т. В. 
Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.057 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Капліна Т. В. 
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.188 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Капліна Т. В. 
Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 410.509 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Капліна Т. В. 
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.756 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Капліна Т. В. 
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Дудник // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 96-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 961.294 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Капліна Т. В. 
Індустрія гостинності України: тенденція розвитку [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, А. С. Капліна, Л. І. Кущ // Проблеми і перспективи розвитку підприємництва. - 2021. - № 2. - С. 116-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/piprp_2021_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 495.415 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Капліна Т. В. 
Інновації в системі розвитку підприємств готельного господарства [Електронний ресурс] / Т. В. Капліна, В. А. Красномовець // Підприємництво та інновації. - 2021. - Вип. 16. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pidinnov_2021_16_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.833 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського