Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Жмудь А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Тележенко Л. М. 
Формування структури соусів-дресингів [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 345.121 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Тележенко Л. М. 
Креативні соуси-дресінги – нові продукти на ринку України [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Тележенко Л. М. 
Структурування соусної продукції [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 706.158 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Тележенко Л. М. 
Властивості мінорних речовин пряно-ароматичного соусу і їх роль у харчуванні людини [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 326.227 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Тележенко Л. М. 
Вплив виду гідроколоїду на характеристики соусу-дресингу при низькотемпературному зберіганні [Електронний ресурс] / Л. М. Тележенко, А. В. Жмудь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 264-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__55
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.035 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського