Пошуковий запит: (<.>A=Зав'ялов В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Малежик І. Ф. Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум : навч. посіб. — К., 2006
|
2. |
Басок Б. І. Динаміка росту парової фази при кипінні рідин в умовах вільної конвекції. — 2003 // Пром. теплотехника.
|
3. |
Кулінченко В. Р. Ріст парової бульбашки з урахуванням нерівноважного випаровування. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Куліченко В. Р. Виникнення парової фази на тепловіддавальній поверхні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Кулінченко В. Р. Взаємний гідродинамічний вплив парових бульбашок на тепловіддавальній поверхні. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Зав'ялов В. Л. Безвідходне енергозбережне виробництво чайного концентрату. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
7. |
Кулінченко В. Р. Вплив коливань на інтенсивність уварювання утфелів. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Зав'ялов В. Л. Конструктивні та техніко-економічні особливості віброекстрактора періодичної дії. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
9. |
Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. |
Кулінченко В. Р. Передумови створення математичної моделі - основні положення і рівняння руху Релея. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Зав'ялов В. Л. Математична модель зовнішнього масообміну періодичного віброекстрагування із рослинної сировини. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. | Стратегія вирішення проблем зайнятості в Чернівецькій області : зб. матеріалів Наук.-практ. конф., 26 лип. 2011 р., Чернівці. — Чернівці, 2011
|
13. |
Шмалєй С. В. Особливості імунного статусу дітей з вадами зору. — 2011 // Патологія.
|
14. |
Мисюра Т. Г. Розроблення алгоритму визначення типу моделі гідродинамічної структури двофазного потоку в робочому об'ємі колонного віброекстрактора безперервної дії. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Попова Н. В. Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
16. |
Кучма Л. М. Вплив природних факторів, що позначаються на геолого-економічній оцінці ресурсів різномасштабних об'єктів пошуково-розвідувальних робіт. — 2011 // Зб. наук. пр. Укр. держ. геологорозв. ін-ту.
|
17. |
Зав'ялов В. Л. Математичний опис зовнішнього масообміну при екстрагуванні із рослинної сировини в умовах нестаціонарного масоперенесення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
|
18. |
Зав'ялов В. Л. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2014
|
19. | Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : Всеукр. наук.-практ. конф., 20 - 21 листоп. 2014 р., Київ. — Київ: НУХТ, 2014
|
20. |
Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
| |